Fast Fun

Je voelt pas echt hoe gaaf het Deltawater is als je er met een rotvaart overheen scheurt. De adrenalinekicks liggen hier voor het oprapen. Het water spat in je ogen, de wind beneemt je bijna de adem en dat is ook de fun van de gemotoriseerde watersporten: je voelt nóg meer van de elementen dan anders.

Waterskiën
Je kunt in de Delta precies zo waterskiën als je zelf wilt. Lekker vrij genieten van de golven achter de boot of aan de kabel op een van de waterskibanen om de sport te leren en aan je techniek te werken.

Jetskiën
Je jetski, de elementen en jij. Meer is er niet nodig voor een fantastische watersportdag vol golven en waterfun!

Wakeboarden
Het is  net waterskiën, maar dan een beetje meer extreme. Op een binnenwater of de volle zee kun je achter de boot wakeboarden en er zijn ook banen waar je kunt leren wakeboarden of je tricks kunt oefenen.

Flyboarden
Tijdens het flyboarden stuwt de waterkracht je zo spectaculair hoog de lucht in dat het zelfs voor de toeschouwers al een kick geeft. Kun je nagaan hoe het voor jezelf voelt!

Rib Experience
Bereid je voor op een onvergetelijke waterkick. Je knalt in de RIB knoertehard over het water en voelt elke golf tot in je kleine tenen. Een nat pak en ultiem veel fun gegarandeerd!