Zee-eterij en Viscounter De Viskêête

Printen

Zee-eterij en Viscounter De Viskêête ligt op een unieke locatie aan de jachthaven met uitzicht over het prachtige Nationaal Park Oosterschelde. De zee-eterij maakt onderdeel uit van Piet van Oost B.V., leverancier van schaal- en schelpdieren, vis en visproducten. De gerechten in het visrestaurant worden dus dagelijks echt vers gevangen en bereidt.

Naast vis, schaal- en schelpdieren staan er ook vlees en vegetarische gerechten op het menu. Ook voor een vers kopje koffie of thee kun je hier gerust langs komen en genieten van de mooie omgeving.

Zee-eterij en Viscounter De Viskêête levert iedere dag verse aanvoer van producten uit eigen visserij zoals vis, kreeften, garnalen, gamba’s en scampi’s. Naast de zee-eterij bevindt hun eigen kwekerij en verwaterpercelen waar zij dagelijks mosselen en oesters aanvoeren met hun kotter YE 15.

In de Viscounter worden tientallen soorten vis, schaal- en schelpdieren, visproducten en –salades, maar ook verse, ambachtelijk gebakken frietjes en belegde broodjes verkocht. Ook is het mogelijk om het restaurant op deze unieke locatie te huren voor groepen, feesten, bruiloftpartijen of vergaderingen. 

Adres:
Havendijk 36


Contact:
Email: info@deviskeete.nl
Telefoonnummer: 0113-574318
Website: http://www.deviskeete.nl
Openingstijden:
Restaurant:Maandag tot en met donderdag keuken open: van 11.30 – tot 19.30 uur.Vrijdag, zaterdag en zondag keuken open : van 11:30 – tot 20.00 uur. Winkel / ViscounterMaandag tot en met donderdag van 9:30 tot 19:00 uur geopendVrijdag, zaterdag en zondag van 10:30 tot 19:00 uur geopend
Prijs:
n/a