VP117 – Waaienburg

Printen

Kijkt u uit naar een rustgevende vakantie midden in de natuur en vlak bij het strand huur dan ons sfeervolle  appartement.

Het appartement ( 40m2) is onderdeel van een groter vrijstaand huis op 1 hectare grond, Het appartement heeft een eigen ingang,  een parkeerplaats, royale eigen tuin ( 200m2) met uitzicht op een biologische boomgaard en een eigen schuur (16m2) met tuinmeubelen en plaats voor de fietsen.

Het appartement heeft een halletje en 3 aparte ruimten. Een aparte ruimte met douche, wastafel,  wc,  royale eetkeuken met TV en slaapkamer met zitje. Geschikt voor 2 personen. Goede WIFI.

Gelegen aan een rustige straat in een rustig kustgebied op Walcheren, op 1 kilometer van het natuurgebied (waterwingebied Oranjezon) en 2,5 km van het strand ( Aloha Beach),  300 m naar biologische boerderij en winkel Ter Linde.

Indien de bewoners aanwezig zijn is het mogelijk dat u ze hoort.

De bewoners willen u , als zij aanwezig zijn graag rondleiden in hun tuin.. De tuin staat onder nummer 263 in de Open Tuinen Gids 2017 van de Nederlandse Tuinenstichting en is open tijdens de Zeeuwse Tuin 2 daagse.

Adres:
Lepelstraat 17


Contact:
Email:
Telefoonnummer:
Website: http://www.zeelandvakantie.nl/nl/
Openingstijden:
n/a
Prijs:
€380.00 – €440.00

Prijs toelichting:
Een strandcabine kunt u via de VVV boeken