Vakantiehuis Oostkapelle OK589 – ZE103

Printen

De vakantiewoning heeft een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en een badkamer. Er is een tuin aanwezig met tuinset, waar u gebruik van kan maken. De keuken is voorzien van: gaskookplaat, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker.

De slaapkamers hebben elk 2 eenpersoonsbedden. De badkamer heeft een douche, wastafel en toilet. Deze woning wordt verwarmd door een gaskachel. Een kinderbed is op aanvraag beschikbaar. Uw auto parkeert u op een eigen parkeerplaats. Er is WIFI aanwezig.

Steeds meer vakantiegangers, badgasten en dagtoeristen weten Oostkapelle te vinden. En dat kan ook niet anders: op deze mooie plek aan de kust komt namelijk alles samen. Alles wat u nodig heeft kunt u in het dorp vinden: denk aan horeca, supermarkten, fietsverhuur, wekelijkse zomermarkten en diverse winkeltjes. Wat Oostkapelle zo mooi maakt, is dat het een directe verbinding heeft met het strand en de omliggende natuur (Oranjezon en De Manteling) waar u fijn kunt fietsen of wandelen. Er worden in Oostkapelle het hele jaar door diverse evenementen georganiseerd en er zijn bovendien veel mogelijkheden voor dagjes uit: bezoek bijvoorbeeld Kasteel Westhove of Deltapark Neeltje Jans.

Adres:Contact:
Email: info@heerlijkehuisjes.nl
Telefoonnummer: 0521-587300
Website: https://www.heerlijkehuisjes.nl/vakantiehuis-oostkapelle/ZE103
Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 Zaterdag van 09:00 tot 12:00
Prijs:
€225.00 – €470.00

Prijs toelichting:
Energie: € 4,- per dag