Uitspanning Cadsandria

Printen

Niet ver van de markt in IJzendijke vind je Uitspanning Cadsandria aan de Waterpoortstraat. Deze eetgelegenheid herbergt zich in een bierbrouwerij uit het jaar 1889. Het gebouw is prachtig gerestaureerd en authentiek gebleven. Er staan nog veel spullen uit die tijd die binnen de oude brouwerij kunt bekijken.

Op het mooie ruime terras kan je genieten van koffie met huisgemaakt gebak. Ook staan er diverse broodjes en tosti’s op het menu. Voor de bierliefhebber is er keuze uit 25 verschillende bieren.  Een deel van het terras is overdekt, dus ook bij minder weer zit je hier comfortabel. Tevens is het een ideale tussenstop tijdens een fietstocht of autotocht door het mooie polderlandschap. Het café heeft een accu oplaadpunt en reparatie kist voor fietsen.

In de omgeving is er ook genoeg te beleven. Naast Uitspanning Cadsandria bevindt zich de smederij van de familie Groosman. Op aanvraag kan er een demonstratie gegeven worden. Ook is Museum Het Bolwerk interessant om te bezoeken. Er kan een bezoek aan het museum en/of een wandeling door het dorp onder leiding van een gids gecombineerd worden met koffie met gebak bij Cadsandria.

Adres:
Waterpoortstraat 18


Contact:
Email: cadsandria@zeelandnet.nl
Telefoonnummer: +31 117 301 376
Website: http://www.smidgroos.nl
Openingstijden:
n/a
Prijs:
n/a