Speelpaleis Bambini

Printen

In Speelpaleis Bambini kunnen kleine en grote kinderen in gescheiden speelstructuren spelen. De kleintjes kunnen zich onder andere uitleven met reuzenlego en hobbeldieren en ze kunnen klauteren in de speelstructuur met ballenbak en glijbaan. Voor de grotere kinderen hebben we onder andere een zeven meter hoog klim- en klauterparcours met vijf verschillende glijbanen, een luchtkussen en een mega-ballenbak met ballenkanon. Daarnaast zijn er natuurlijk nog veel meer leuke attracties. Alle attracties zijn veilig, avontuurlijk, grappig en spannend. In de zomermaanden kan ook buitengespeeld worden op ons buitenspeelplein van wel 600 m2! Ouders/begeleiders kunnen heerlijk zitten in ons (open) restaurant met uitzicht op de spelende kinderen.

Speelpaleis Bambini is, dankzij het unieke concept, ook een ideale locatie voor kinderfeestjes, familiefeestjes, groepen en schoolreisjes.

Bezoekers kunnen gratis parkeren op ons eigen parkeerterrein.

WiFi is gratis.

Adres:
President Rooseveltlaan 731


Contact:
Email: info@speelpaleisbambini.nl
Telefoonnummer: 0118-418942
Website: http://www.speelpaleisbambini.nl
Openingstijden:
Kassa sluit 1 uur voor de aangegeven sluitingstijd.
Prijs:
€12.50 – €0.00

Prijs toelichting:
Actie (Actie nog geldig? Zie www.speelpaleisbambini.nl) Kinderen 1 tot 4 jaar: € 5,00 p.p. Kinderen vanaf 4 jaar: € 10,00 p.p. Volwassenen: € 5,00 p.p. Normaal tarief: Kinderen tot en met 3 jaar gratis Kinderen vanaf 4 jaar € 12,50 p.p. Volwassenen: € 12,50 p.p. Groepsprijzen op aanvraag vanaf 20 personen.