Prince Helicopters

Printen

Bekijk Zeeland vanuit de lucht, vanuit een stoere helicopter. Prince Helicopters organiseert rondvluchten vanaf het heliveld, op 2 km van Zierikzee of op locatie door het gehele land. Per vlucht kunnen er 3 passagiers mee. 3 volwassenen of 2 volwassen met 2 kinderen (max. gewicht is 240 kg).

Boek hier uw vlucht!

  • Een rondvlucht naar wens. 
  • De Schouwen-Duiveland tour. Je ziet Schouwen-Duiveland vanuit de lucht. Schuddebeurs, Zierikzee, de Zeelandburg, Nationaal Park de Oosterschelde, de Oosterscheldekering, duingebied "de Kop van Schouwen" en terug via het Grevelingenmeer.
  • De Zeeland tour. Je ziet Zeeland, de route gaat via Zierikzee, Schelphoek, Oosterschelde, Stormvloedkering (zeer indrukwekkend), Veerse meer, Middelburg/Vlissingen, havengebied, langs Verdronken land van Saeftinghe, Tholen, Zeelandbrug en terug in Zierikzee.
  • De Rotterdam Sky-Line tour. Je start in Zierikzee en vliegt via de Grevelingen, Goeree-Overflakkee, Tiengemeten en Hoekse-Waard om vervolgens over de Nieuwe Maas het centrum van Rotterdam te bewonderen, Je passeert de Willemsbrug, het Noordereiland, de Erasmusbrug en de Kop van Zuid. Langs de Maasvlakte en via Voorne-Putten en de kop van Goeree vlieg je terug naar Zierikzee.

Wil je zelf vliegen in een helicopter? Neem een proefles!

Adres:
Gooikensweg 1


Contact:
Email: info@prince-helicopters.nl
Telefoonnummer: 0111-415703
Website: http://www.prince-helicopters.nl
Openingstijden:
n/a
Prijs:
€39.95 - €0.00