Pizzeria La Vita Bella

Printen

Pizzeria ‘La Vita Bella’, wat staat voor ‘het mooie leven’, is te vinden in Oostkapelle. Deze vertaling proberen zij zo goed mogelijk toe te passen in het restaurant, om de avond zo compleet mogelijk te maken! De echte Italiaanse Pizza’s worden op ambachtelijke wijze handgemaakt en lekker krokant gebakken in de steenoven. Samen met een frisse salade of een heerlijke pasta heb je een optimale beleving van de Italiaanse keuken. Liever een stukje vlees of vis? Ook daarvoor ben je bij La Vita Bella aan het goede adres.

Door samenwerking met verschillende lokale ondernemers, kan de pizzeria elke dag vers aangeleverde producten presenteren. Super verse vis van Vishandel van de Kreeke, ambachtelijk schepijs en speciale stokbroden van Bakkerij Vader, groenten en fruit van De Groentehal; lokale en eerlijke producten!

Het is dan wel een pizzeria maar er staan niet alleen pizza’s op de kaart. Ook pasta’s, salades, kindergerechten en nog veel meer. Geen zin om te koken? Haal een heerlijke pizza of pasta af.
Hou ook even de evenementenkalander in de gaten op de website. Bijvoorbeeld elke laatste zondag van de maand is er live muziek in het restaurant. 

Adres:
Dorpsstraat 3- 5


Contact:
Email: info@vita-bella.nl
Telefoonnummer: 0118-586683
Website: http://www.vita-bella.nl
Openingstijden:
Geopend vanaf 16.00 en de keuken opent om 17.00 uur. 
Prijs:
n/a