OK590 – Magnolialaan 22

Printen

Rustig gelegen en vrijstaande bungalow, ingericht voor 6 personen en van alle gemakken voorzien. Na een korte wandeling, iets meer dan een kilometer, staat u op het strand. Ook het gemoedelijke hart van Oostkapelle met een klein winkelaanbod en gezellige horecagelegenheden is bijna om de hoek. Blijft u liever op uw vakantieadres genieten van het mooie weer? De tuin biedt meerdere terrassen om uit te kiezen. Vakantie in Zeeland is onbezorgd genieten!

De bungalow heeft een woonkamer, aparte keuken, badkamer, apart toilet, 3 slaapkamers en een ruime tuin. De keuken is voorzien van: gaskookplaat, oven, magnetron, koelkast met vriesvak en koffiezetapparaat. De badkamer heeft een douche en wastafel. En de slaapkamers hebben elk 2 eenpersoonsbedden.

​Voor uw gemak is er ook een wasmachine en een eigen parkeerplaats.

Vlakbij zijn volop kunt u heerlijk wandelen in de natuurgebieden de Manteling en Oranjezon. Op de fiets bent u zo in Domburg of Vrouwenpolder. Zit het weer een keer niet mee, dan zijn Middelburg en Goes een leuk dagje uit. Voor kinderen zijn er veel leuke, kleinschalige attracties in de buurt.

Adres:
Magnolialaan 22


Contact:
Email:
Telefoonnummer:
Website: http://www.zeelandvakantie.nl/nl/
Openingstijden:
n/a
Prijs:
€280.00 – €680.00

Prijs toelichting:
Energie: mei/juni en september € 4 per dag oktober t/m april € 5 per dag