Luxe villa 6 personen (zuidzijde) – KA045

Printen

Een ruime 6-persoons vakantievilla, met een tuin gelegen op het zuide

 
De sfeervolle woonkamer is heerlijk licht en door de glazen pui over de volle breedte van de living (floor to ceiling windows) kunt u genieten van de befaamde Zeeuwse luchten en zonsondergangen. Met de dubbele tuindeuren kunt u de woonkamer optimaal met de tuin verbinden. Naast een grote eettafel is er een royale zithoek met flatscreen TV met buitenlandpakket en een sfeervolle gashaard. 

De luxe, open keuken is volledig uitgerust met moderne kwaliteitsapparatuur zoals een multifunctionele combi magnetron, vaatwasser en een Nespresso koffiemachine.
 
De villa beschikt over drie ruime slaapkamers. De badkamer heeft een inloopdouche, toilet en dubbele wastafel. In de hal vindt u tevens een apart gastentoilet. 
 
Als u de tuindeuren in de woonkamer opent naar het heerlijke, royale terras kunt u direct van het buitenleven genieten. U vindt hier een grote eettafel en twee comfortabele ligbedden. De royale tuin grenst aan een waterpartij en wordt omringd door glooiingen, helmgras en duinstruweel. 

Er is parkeergelegenheid voor twee auto’s per villa.  Bed- en badlinnen zijn inclusief

De foto’s in deze presentatie zijn genomen in één van de 6-persoons villa’s. De villa’s zijn particulier eigendom en alleen met zorg- en naar eigen smaak ingericht door de eigenaar. Houdt u daarom rekening met nuanceverschillen per villa. De Groote Duynen is een park in ontwikkeling, dat gefaseerd wordt opgeleverd. De bouwwerkzaamheden op de Waterlijn en Zandbank en Duinvallei zijn reeds afgerond, maar op enkele locaties in het park kunnen nog afrondende werkzaamheden plaatsvinden. U profiteert hierdoor van gereduceerde huurprijzen. Wij proberen de overlast tot een minimum te beperken.​

Adres:
Onrustweg


Contact:
Email:
Telefoonnummer:
Website: http://www.zeelandvakantie.nl/nl/
Openingstijden:
n/a
Prijs:
€750.00 – €1670.00

Prijs toelichting:
Vanaf € 620,- per weekend Vanaf € 455,- per midweek Vanaf € 750,- per week