J.J. Marcusse-Joosen

Printen

Swaalingestraat (1)
Aan de rand van ons mooie dorp bevindt zich onze modern ingerichte studio op de eerste verdieping (30 m3 ) van waaruit je een prachtig uitzicht hebt over het Walcherse landschap. Dit alles op loopafstand van zee en strand (het zonnigste zuidstrand van Nederland) en de dorpskern.

De studio beschikt over een ruime slaapgelegenheid (inclusief beddengoed en handdoeken / badlakens), een kitchenette met onder andere een koelkast en een magnetron en een ruime zithoek met ontbijttafel en zitbank. Kabel TV en een Dvd-speler alsmede draadloze internet aansluiting zijn vanzelfsprekend. Je beschikt uiteraard over een modern ingerichte badkamer met toilet.

Swaalingestraat (2)
Deze modern ingerichte studio (22 m²) zit op de 2de verdieping. De studio beschikt over een slaapgelegenheid (inclusief beddengoed en handdoeken/badlakens) een keuken met 4 elektrische kookplaten met koelkast, een magnetron, een eethoek en een zitbank. Kabel TV en een DVD speler alsmede draadloze internet aansluiting zijn vanzelfsprekend. Je beschikt uiteraard over een moderne badkamer met toilet.

Riante ontbijtservice behoort tot de mogelijkheden.

In onze tuin hebben wij een gezellig zitje gemaakt voor onze gasten. Er is een privé parkeerplaats en jouw fietsen staan bij ons droog en veilig.

Adres:
Swaalingestraat 58


Contact:
Email: marcusse@zeelandnet.nl
Telefoonnummer: 0118-562554
Website: http://www.marcusseverhuur.nl
Openingstijden:
n/a
Prijs:
€25.00 – €0.00