Jazz-Cafe Restaurant Desafinado

Printen

Jazz-Eetcafé Desafinado is een bijzonder familiebedrijf, gelegen aan een intiem pittoresk plein, midden in het historische centrum van Middelburg, pal aan de voet van de Lange Jan. Je kunt hier terecht voor: live muziek, lunch, diner, walking diner, barbeque (zomer), jazz festival, partijen en overnachten. Gerechten worden hier bereid met verse ingrediënten van het seizoen. Het Jazz-Eetcafé heeft een groot assortiment speciaalbieren waarvan 10 op vat en meer dan 125 bieren op fles. Een bierliefhebber kan hier zijn hart ophalen. Het hele jaar door wordt hier live muziek gespeeld.

Desafinado heeft een menukaart die evenals de wijnkaart per seizoen wisselt. De chef gebruikt bij voorkeur biologische streekproducten en kookt vaak ‘buiten de kaart om’ met ingrediënten die op een bepaald moment op hun best zijn.

Speciaal voor grotere gezelschappen (vanaf 15 tot 80 pers) heeft Jazz-Eetcafé Desafinado een uniek concept ontwikkeld het walking diner. Het walking diner bestaat uit een 8 gangen diner voor €42,50 p.p. Het bijzondere van het walking diner is dat je in een informele sfeer 8 gangen gewoon gezellig aan de bar krijgt aangereikt, zodat je met iedereen in je gezelschap kan praten.

Adres:
Koorkerkstraat 1


Contact:
Email: desafinado@desafinado.nl
Telefoonnummer: 0118-640767
Website: http://www.desafinado.nl
Openingstijden:
Keuken open dinsdag tot en met zondag van 12:00 uur tot 14:30 uur en van 17:30 tot 21:30 uur. 
Prijs:
€24.50 – €0.00