Jachthaven Marina Kamperland

Printen

Kamperland, gelegen op het Zeeuwse eiland Noord-Beveland, wordt omringd door Noordzee, Oosterschelde en het Veerse Meer.

In Kamperland, een dynamisch klein dorpje, direct gelegen aan het Veerse Meer, tegenover het schilderachtige stadje Veere, is de oude landbouwhaven omgebouwd tot een moderne goed beveiligde, van alle faciliteiten voorziene jachthaven met 160 ligplaatsen, overdekte winterstalling en een 40 ton botenkraan. De jachthaven bevindt zich in de kern van het dorp, op loop afstand van de vele winkeltjes, restaurantjes en boetiekjes. Het busstation bevindt zich op 100 mtr. van de haven dit is oa lijn 31(connexion) van en naar Goes station. In de zomermaanden zijn er een aantal fietsen beschikbaar voor verhuur of om een boodschap te doen in het winkelcentrum van kamperland.(1000 mtr )

Op de haven zelf is vanaf 1 september 2016 Sunseeker Benelux gevestigd en is de nieuwe eigenaar geworden van Marina Kamperland. Op de haven bevindt zich ook het Lasergame centrum Zeeland + escaperooms en Brasserie Blush.

Sunseeker Benelux BV is dealer van Sunseeker luxe motorjachten, zowel nieuw als gebruikt als mede makelaardij motorjachten.

In mei 2017 heeft Marina Kamperland voor de eerste keer de Blauwe Vlag mogen ontvangen.

De Blauwe Vlag is een internationale onderscheiding die jaarlijks wordt toegekend aan stranden en jachthavens die veilig en schoon zijn. De Blauwe Vlag is een exclusief eco-label. In de praktijk betekent dit dat genomineerden moeten voldoen aan een aantal belangrijke criteria zoals schoon (zwem)water, goede sanitaire voorzieningen en een hoge mate van veiligheid. De Blauwe Vlag is één jaar geldig, jaarlijks wordt opnieuw aan de hand van controles bekeken of de stranden en jachthavens nog aan de vereisten voldoen. De jachthaven hanteert de HISWA voorwaarden, deze kunt u terugvinden onderaan deze pagina.

Kortom, de nieuwe jachthaven biedt zowel de landelijke rust van het Zeeuwse landschap maar tegelijk ook op loopafstand de mogelijkheid om gezellig uit te gaan, kortom “Marina Kamperland”.

Adres:
Uithaven 5


Contact:
Email: info@marina-kamperland.nl
Telefoonnummer: 0113-371051
Website: http://www.marina-kamperland.nl/jachthaven
Openingstijden:
Kijk op onze website of facebook pagina voor de actuele openingstijden www.marina-kamperland.nl
Prijs:
n/a

Prijs toelichting:
Kijk voor de actuele prijzen op onze website www.marina-kamperland.nl