In de Bakkerij

Printen

In de Bakkerij maken we eerlijk brood met zuurdesem, zeezout, gerevitaliseerd water en de beste bloemsoorten. Voor dit heerlijke brood kunt u 7 dagen in de week  bij ons terecht. Ons brood wordt na een lang rijsproces op de stenen ovenvloer gebakken. En dat proeft u terug in de korst en de aromatische binnenkant.

Wat nog meer In-de-Bakkerij?

Omdat het ook gewoon leuk is ‘In de Bakkerij’ serveren we ook koffie of thee met heerlijke boterhammen of zoetigheden. Als je wilt kun je aan een tafeltje met uitzicht op de bakkers zitten. Je ziet dan bv. hoe ze broden aan het ‘vouwen’ zijn, of hoe de broden gebakken worden in de grote stenen vloeroven. Je zit genietend van je kopje koffie bovenop het bakkersvak!

Kom je voor een verser-dan-vers broodontbijt met à la minute geperst sinaasappelsap, een croissant en onze heerlijke koffie of thee, dan zie je onze bakkers volop bezig met het ‘deeg-kneed-proces’, een karwei dat vooral ‘s ochtends uitgevoerd wordt.

Wat we ook maken in de bakkerij, zowel het brood als het overige assortiment is vers en eerlijk en soms biologisch. Gewoon omdat dat vaak ook geweldig smaakt! Vooral onze smoothies en sappen zijn een wandeling via de Westwal waard. Naast de sappen, koffie en thee hebben we ook een reeks heerlijke biologische limonades. Buitengewoon verrassend, dorstlessend en zuiver.

Al deze dranken en de boterhammen zijn ook in ‘to go’ varianten, goed verpakt voor een lunch achter je bureau of op weg naar de auto of het station.

Adres:
Wijngaardstraat 50


Contact:
Email: info@in-de-bakkerij.nl
Telefoonnummer: 06-51544066
Website: http://www.in-de-bakkerij.nl
Openingstijden:
n/a
Prijs:
n/a