Hotel Villa Magnolia

Printen

Villa Magnolia is gelegen in de mooiste omgeving van Walcheren, tussen Oostkapelle en Domburg. Ideaal voor een vakantie, weekend of zomaar een paar dagen er tussenuit. Aan de oude weg van Oostkapelle (1 km) naar Domburg (3 km) in het groen, en in een rustige omgeving gelegen. Met grote tuin (4500 m²) en voorzien van eigen parkeergelegenheid, op loopafstand van bos en strand (800 m). 

In 2014 ontving Villa Magnolia haar Green Key Certificatie. Villa Magnolia is gekwalificeerd op Gouden niveau. Green Key is een kwaliteitskeurmerk voor toerisme en wordt afgegeven aan hen die vooruitstrevend zijn in de industrie op het gebied van duurzaamheid, milieu en verantwoord ondernemen. TripAdvisor heeft Villa Magnolia tot een van haar “Green Leaders” benoemd en daaraan het niveau Goud verbonden.

Adres:
Oude Domburgseweg 20


Contact:
Email: info@villamagnolia.nl
Telefoonnummer: 0118-581980
Website: https://www.villamagnolia.nl/
Openingstijden:
n/a
Prijs:
€74.50 – €139.50

Prijs toelichting:
Alle hotelkamers en suites zijn inclusief ontbijt, met uitzondering van de studio’s en de penthouses. Ontbijt bijboeken voor verblijven in deze accommodaties is mogelijk voor € 12,50 per persoon. Voor alle studio’s en penthouses geldt maandag en vrijdag als vertrek/aankomstdagen. De aankomsttijd is tussen 14.00 uur en 17.30 uur. Indien u vroeger of later aan wilt komen is dit mogelijk na telefonisch overleg, minimaal 24 uur van te voren.