Hotel Restaurant de Belgische Loodsensocieteit

Printen

De Soos waar iedereen welkom is!

Schepen kijken vanuit je bed, ontbijten, lunchen of dineren met het zicht over de Westerschelde of alleen een kopje koffie of een Belgisch biertje, bij de Soos bent u altijd welkom! 

Door de heerlijke ligging kunt u het gehele jaar genieten op ons terras. Vanaf ‘s morgen 8 uur serveren wij een ontbijtbuffet, ook als u niet bij ons heeft geslapen (wel graag even reserveren via 0118-413608) bent u welkom om een croissantje te eten. Vanaf 12 uur is de keuken geopend, op de kaart vindt u een uitgebreid diner maar ook een broodje zalm of een pannetje echte Zeeuwse mosselen (alleen in het mosselseizoen).

De chefs van De Belgische Loodsensocieteit zijn echte kook liefhebbers. Ze maken alles zelf, van sausen tot het koekje bij de koffie. De visboer levert 6 dagen per week verse vis, de groetenboer levert dagelijks de verse groeten. De mosselen komen van Prins en Dingemans en zijn van het grootste formaat. Lekker eten voor een betaalbare prijs.

Het hotel beschikt over 11 kamers waarvan er 4 zicht hebben over de Westerschelde, 4 lager gelegen kamers bieden plek voor 4 personen.

Vanuit het hotel wandelt u direct het Bellamypark op en de stad in, verlaat u het hotel aan de voorzijde dan staat u op de Boulevard.

Adres:
Boulevard de Ruyter 4


Contact:
Email: info@bsoos.nl
Telefoonnummer: 0118-413608
Website: http://www.bsoos.nl
Openingstijden:
n/a
Prijs:
n/a

Prijs toelichting:
Alle getoonde kamerprijzen zijn exclusief ontbijt à € 9,95 per persoon per nacht en exclusief toeristenbelasting à € 2 per persoon per nacht.