Hotel Pension Zoom-Oord

Printen

Hotel Pension Zoom-Oord is een vriendelijk en gastvrij familiehotel, waar iedereen zich direct thuis voelt. Het hotel is gelegen aan de rand van het centrum van Renesse en ligt op ongeveer 15 minuten lopen naar het strand.

Voorzieningen
Het hotel is omgeven door een rustieke tuin van zo’n 2200 m2 waar je als gast natuurlijk gebruik van kunt maken (ideaal voor kinderen). Aan de achterzijde is een overdekte (verwarmde) veranda. Hier kun je ‘s morgens genieten van een heerlijk ontbijt en overdag lekker luieren in de zon. Even geen zon? Dan kun je genieten van de sfeervol ingerichte gezelschapskamer, waar bij koud weer bijna altijd de houtkachel brandt.

Kamers
Je hebt de keus uit elf gezellig ingerichte kamers, groot en klein, met één- of twee-persoons bedden. Sommige kamers zijn ook geschikt voor drie of vier personen. Alle kamers hebben eigen douche, toilet en wastafel en zijn voorzien van een kluisje, telefoon, kabel-TV en Satelliet-TV (Astra), wekker, wekker-radio, centrale verwarming met aparte regeling en een brandbeveiliging met alarmsysteem. Drie kamers hebben een eigen balkon.

Adres:
Hogezoom 170


Contact:
Email: info@zoomoord.nl
Telefoonnummer: 0111-461860
Website: http://www.zoomoord.nl
Openingstijden:
n/a
Prijs:
€33.50 – €51.00

Prijs toelichting:
De kamerprijzen zijn per persoon/per nacht en zijn inclusief toeristenbelasting, een uitgebreid ontbijtbuffet en gratis gebruik van het kluisje. De prijzen gelden per persoon met minimaal twee personen per kamer.