Hotel Pannenkoekhuis Vierwegen

Printen

Hotel Pannenkoekhuis Vierwegen ligt midden in het centrum, op kleine afstand van strand en zee. De hotelkamers zijn gezellig, bieden alle comfort, waaronder een prachtige badkamer en zonnig balkon. Je dag start met een heerlijk ontbijt!

In het pannekoekenhuis kan je terecht voor heerlijke versgebakken pannenkoeken. Van zoet tot hartig, origineel tot traditioneel, alles is mogelijk. Er is meer verkrijgbaar zoals heerlijke vis, verse salades, tosti’s, pasta’s. Vierwegen is gezellig voor jong en oud. We hebben een aankeedkussen en invalidetoilet. 

Adres:
‘t Groentje 10


Contact:
Email: vierwegen@zeelandnet.nl
Telefoonnummer: 0118-583393
Website: http://www.vierwegen.nl
Openingstijden:
Het hotel is het hele jaar geopend! zie ook onze site: www.vierwegen.nl
Prijs:
€79.00 – €229.00

Prijs toelichting:
Extra informatie: Ontbijt kost 12,75 p.p.p.n. De prijzen zijn incl. reserveringskosten De toeristenbelasting is excl. Deze bedraagt 1,75 p.p.p.n. Uw huisdier is in overleg welkom. Schoonmaakkosten zijn 10 per huisdier per nacht Kinderpakket (bed, stoel en badje) is bij te boeken à 20 per verblijf Parkeren is gratis in de parkeergarage tegenover het hotel (borg €30) Fietsen te huur Hotel- Pannenkoekhuis Vierwegen. ’t Groentje 10 4357 BC Domburg Tel: 0118-583393 Mail: vierwegen@zeelandnet.nl