Hotel Katoen

Printen

Katoen is een hotel en brasserie in Goes, Zeeland, aan het Bleekveld. In het verleden bleekten hier de vrouwen van Goes lakens en witte kleding in de zon. Dit was een inspiratie voor de naam Katoen. In de brasserie komt het thema ‘katoen’ op een moderne manier terug in de aankleding en materiaalkeuze.

Hotel Katoen
Hotel Katoen is gevestigd in het centrum van Goes, het hart van Zeeland. Het hotel heeft 23 tweepersoonskamers, 15 comfort kamers, 6 superieur kamers, 1 juniorsuite en 1 suite. Het hotelgedeelte van Katoen is gevestigd in een monumentaal pand. In de hotelkamers is dan ook het oude karakter van het pand terug te vinden. Het hotel is voorzien van een spa met Finse sauna, stoomcabine, jacuzzi en regendouche. Dit maakt je vakantie in Zeeland of zakenreis naar Goes zeer comfortabel.

Brasserie
Als gast kun je  terecht in de brasserie voor een lunch of diner. De brasserie heeft een groot buitenterras met terrasverwarming en gezellige sfeerhaarden. De brasserie kenmerkt zich door eigenzinnige basisgerechten en verrassende hoofdgerechten.

Adres:
Bleekveld 9


Contact:
Email: info@katoengoes.nl
Telefoonnummer: 0113-211132
Website: http://www.katoengoes.nl
Openingstijden:
n/a
Prijs:
€117.00 – €195.00