Hotel De Zeeuwse Stromen

Printen

Hotel & Congrescentrum De Zeeuwse Stromen ligt aan de prachtige duinen en op loopafstand van het gezellige centrum van Renesse. De Zeeuwse Stromen is uw gastvrije thuisbasis om Zeeland te ontdekken en intens te beleven. Een inspirerende omgeving, heerlijke hotelkamers, uitgebreide faciliteiten, de uitstekende keuken én gezellige bar maken van de Zeeuwse Stromen uw thuis, ver van huis. Met het strand, de duinen en het eigen strandpaviljoen de Haven van Renesse, kunt u hier heerlijk tot rust komen òf juist bijzonder actief zijn.

In 3 minuten hotel- en congrescentrum De Zeeuwse Stromen ontdekken? Bekijk dan onze video.

Ons 4 sterren hotel beschikt over 78 hotelkamers in het hoofdgebouw en het congrescentrum. Naast ons hoofdgebouw beschikken wij nog eens over 26 duinappartementen 22 duinkamers en 9 duinvilla’s in ons Duinpark.

Duinkamer
Bevat een woonkamer met toilet op de begane grond en een tweepersoonsslaapkamer met badkamer op de verdieping.

Duinvilla
Deze worden aangeboden in een vier- en een zes persoonstype. Op de begane grond bevinden zich de hal met trap naar de verdieping en het toilet, een riante woonkamer met openslaande deuren naar de tuin en een open keuken met alle apparatuur. Op de verdieping treft u 2 slaapkamers met ieder een eigen badkamer met daarin een inloopdouche wastafel en toilet. De 6-persoons villa is op de begane grond gelijk aan de 4-persoons villa’s, echter treft u op de verdieping 3 slaapkamers en een aparte badkamer met douche, wastafel en toilet. 

Duinappartement
Deze worden aangeboden in een 2- en 4 persoonstype. Elk appartement heeft een zit/ en een slaapgedeelte, een badkamer met inloopdouche, twee wastafels en een separaat toilet. Op de begane grond ligt een terras, vanwaar u uitzicht heeft op ons buitenzwembad. De appartementen op de eerste verdieping hebben dezelfde indeling, met aan de tuinzijde een Frans balkon. Zij hebben nog een extra etage met dakterras en uitzicht op ons zwembad.

Vergaderen in ons congrescentrum

Bovendien is Hotel & Congrescentrum De Zeeuwse Stromen, de ideale vergaderlocatie. Zowel voor vergaderingen, trainingen en feesten en partijen kunt u bij ons terecht in 9 modern uitgeruste zalen. Uiteraard kunt u direct bij het congrescentrum (gast)vrij parkeren.

Adres:
Duinwekken 5


Contact:
Email: info@zeeuwsestromen.nl
Telefoonnummer: 0111-462040
Website: http://www.zeeuwsestromen.nl
Openingstijden:
n/a
Prijs:
€52.00 – €113.00