Hotel Bru

Printen

Hotel Bru is een hotel met lunchroom gevestigd midden in het hart van Bruinisse. Door een gemoedelijke en persoonlijke ambiance zorgen de eigenaren (Martin en Patricia) voor een leuke, persoonlijke en gezellige ontvangst voor alle gasten. Het hotel beschikt over 14 modern ingerichte kamers en een ontbijtruimte welke tevens fungeert als lunchroom.

Voorzieningen
Er is een sfeervolle binnentuin, en een eigen parkeerterrein waar je kosteloos kunt parkeren. Het hele hotel is voorzien van draadloos internet waarvan je als gast gratis gebruik kunt maken. Op het algemene balkon op de 2e verdieping heb je een prachtig uitzicht over de skyline van Bruinisse. Op de parking van het hotel is het ook mogelijk is uw elektrische auto te laden, tevens grenst aan onze parking de garagebox waar u uw fietsen overdekt en afgesloten kunt stallen.

Ligging
Bruinisse is een gezellig dorp op het eiland Schouwen-Duiveland met een prachtige vissershaven, een luxe jachthaven, leuke dorpswinkeltjes en een keur aan verschillende restaurants.

Adres:
Oudestraat 4 – 6


Contact:
Email: info@hotelbru.nl
Telefoonnummer: 0111-219009
Website: http://www.hotelbru.nl
Openingstijden:
Het hotel is het hele jaar door geopend.  De lunchroom is in de maand januari gesloten.
Prijs:
€89.00 – €175.00