Horeca Omnium

Printen

Bij Omnium vind je alles wat je nodig hebt voor een dagje uit onder één dak: zwemmen, sport en recreatie en deze zomer het eerste Pop-up pretpark van Nederland tijdens het Super Zomerfestival.

Regen of zonneschijn, het Super Summer Festival biedt een hele dag plezier en avontuur. Ontdek meer dan 10.000 m² aan plezier. Ga klimmen en klauteren in het pop-up pretpark en maak een wereldreis in ‘Tropenland’ en ‘Fobialand’. Neem ook uw zwemspullen mee en duik in het subtropische zwembad. Laat je meeslepen door de luie rivier, keihard van de glijbanen of kom tot rust in de stoomcabines en de hete whirlpooltuin. Bij mooi weer kunt u buiten spelen en chillen bij ‘Fun & Beach’. Een hapje en een drankje in het Smulpaleis maken uw dagje uit compleet!

P.s.: u kunt ook naar Omnium gaan voor een partijtje squash, fitness in de sportschool, een schoonheidsbehandeling in de schoonheidssalon of gewoon een hapje eten. Wij zijn elke dag open en verwelkomen u met open armen!

Adres:
Zwembadweg 3


Contact:
Email: info@sportpuntzeeland.nl
Telefoonnummer: 0113-233388
Website: http://www.omnium.nl
Openingstijden:
Check de website voor de actuele openingstijden.
Prijs:
€1.50 – €0.00

Prijs toelichting:
Deze zomer een speciaal Smulmenu. 1x toegang Pop-up pretpark met Tropenland en Fobialand of 1x toegang Subtropisch zwembad met Fun & Beach + Smulpakket (frites met fritessaus, frikandel/kipcorn, pakje Caprisun) = € 15,50 p.p. Een combiticket met Smulpakket is ook mogelijk. Dit kost € 25,00 p.p.