Hof van Autriche

Printen

Hof van Autriche: kamperen op een historisch Zeeuwsvlaams boerenerf

Rust, ruimte, natuur, dieren en de nostalgische sfeer van de eeuwenoude monumentale boerenhoeve kenmerken een verblijf op ’t Hof van Autriche.

Je verblijft op ruime kampeerplaatsen omgeven door houtsingels. De moderne sanitaire voorzieningen zijn gesitueerd in een kenmerkende Zeeuwsvlaamse houten boerenschuur. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van een 16 ampère elektra-aansluiting.

Het actieve boerenbedrijf bestaat uit een schapenfokkerij met bijzondere schapenrassen en een kleinschalige paardenhouderij. Er zijn stallen en paddocks beschikbaar voor ruiters/koetsiers die niet alleen voor zichzelf maar ook voor hun paard(en) overnachtingsmogelijkheden zoeken.

Op ca. 200 meter van de minicamping is een landwinkel met ruim assortiment aan streekproducten en een boerderijrestaurant gelegen. Je dagelijks verse broodjes kunnen via de landwinkel worden besteld.

Voor natuurliefhebbers is er direct aangrenzend aan de minicamping het recent aangelegde kreken-natuurgebied Westdorpe-Passluis. Op loopafstand ligt bovendien natuurgebied Canisvliet.

Liefhebbers van steden kunnen hun hart ophalen in nabijgelegen plaatsen als Hulst, Gent of Brugge.

Voor kinderen zijn er op de boerderij een speeltoestel, een klimboom en een Shetlandpony. Op 2 km afstand is een zwembad en op 8 km ligt het Provinciaal Domein Puyenbroeck waar talloze activiteiten voor kinderen zijn.

Adres:
Graaf Jansdijk A 83


Contact:
Email: info@HofvanAutriche.com
Telefoonnummer: 06-12028431
Website: http://www.HofvanAutriche.com
Openingstijden:
n/a
Prijs:
€15.50 – €0.00