Hof Statendijk

Printen

Hof Statendijk is een sfeervol en zeer kindvriendelijk boerderij-vakantiehuis nabij de Zeeuws-Vlaamse kust. 

Het huis : Indeling en inrichting geschikt voor 8 personen en 2 baby’s.  Het huis heeft een sfeervolle landelijke inrichting. Er is 1 grote badkamer en er zijn 4 slaapkamers aanwezig.

Buiten is er een terras met meubilair en BBQ aanwezig. Er is rondom het huis een zeer groot speelveld wat gedeeltelijk omheind is (grote vijver is ook omheind). In dit gedeelte is er een grote trampoline en een verhoogd speelhuis met schommel en glijbaan. Ook is er een weide naast de tuin waar vaak schapen of andere boerderijdieren lopen.

Ligging:

Het ligt ongeveer 7 km van het strand van Breskens met gezellige jacht- en vissershaven. Je kunt er tevens heerlijk wandelen, fietsen, paardrijden langs de polderwegen.

Ook  toeristische steden als Brugge, Sluis, Knokke, Middelburg en Damme zijn goed te bereiken.

Voor de kinderen is er van alles te doen in de omgeving: speeltuinen, dolfinarium en attractiepark Bouwdewijnpark,  zelfs Plopsaland in de Panne is een daguitstap waard. 

Verder heb je nog genoeg toeristische trekpleisters zoals een kaasboerderij, visserijmuseum, boerengolf, windmolens, paardenmelkerij, struisvogelboerderij, glasblazerij, natuurcentrum “het Zwin”….

Je huurt rechtstreeks van de eigenaar, fam. Dieleman. 

Adres:
Statendijk 2


Contact:
Email: hofstatendijk@gmail.com
Telefoonnummer: 0117-401979
Website: http://www.hofstatendijk.nl
Openingstijden:
n/a
Prijs:
€620.00 – €970.00

Prijs toelichting:
Bij de eigenaar informeren voor de juiste prijs of kijken op de site van Hof Statendijk. De reservering is pas definitief na rechtstreekse bevestiging van de eigenaar. Na reservering neemt de eigenaar van Hof Statendijk per email of telefonisch contact met u op met meer info en voor de betaling (overmaken op rekening of contant bij last-minute) van uw vakantie.