Hoeve Hofwijk

Printen

De Hoeve Hofwijk camping, in 2011 door VeKaBo uitgeroepen tot beste mini-camping van Zeeland, beschikt over 18 zeer ruime plaatsen, allen voorzien van 16A elektra, water en vuilwaterafvoer. We bieden onze gasten een broodjesservice. Honden zijn (mits aangelijnd) welkom.

Wij bieden de mogelijkheid om tijdens uw verblijf privé sanitair te huren. Wij beschikken over 10 privé badkamers, waarvan 2 ingericht voor invaliden. Verder zijn 2 aparte badkamers, 2 aparte toiletten, afwasgelegenheid, een wasmachine en droger aanwezig. Auto’s op de camping zijn alleen bij aankomst of vertrek toegestaan. Er is ruime parkeergelegenheid is aanwezig.

De receptie is gevestigd in onze Koffie-/theeschenkerij, waar u naast koffie of thee en huisgemaakt gebak, kunt genieten van frisdranken, een glas wijn of bier. Er is ook mogelijkheid voor ontbijt of lunch. Bij lekker weer kunt u natuurlijk plaatsnemen op ons ruime gezellige terras.

Vanaf onze camping bent u met de fiets, auto of te voet zo aan het Noordzeestrand, waar zelfs in het hoogseizoen nog rustige plekjes te vinden zijn. Ook ligt het natuurpark Oosterschelde en het dorp Kamperland erg dichtbij. Het zwemparadijs van de Roompot ligt op slechts 2 kilometer afstand.
Kortom, wij hebben alles in huis en bij de hand om u te laten genieten van een heerlijk ontspannen vakantie in de mooie Zeeuwse omgeving rond Kamperland!

Adres:
Hofwijkweg 1


Contact:
Email: info@hoevehofwijk.nl
Telefoonnummer:
Website: https://hoevehofwijk.nl/camping/
Openingstijden:
De camping is open tot 4 oktober 2020 Openingstijden Koffie en theeschenkerij. Maandag  tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur. Zaterdag en zondag van 8.30 tot 17.00 uur.
Prijs:
n/a