Hildernisse eten en drinken

Printen

Hildernisse eten & drinken verrast je graag met nieuwe smaken en bijzondere combinaties. Hier wordt gekookt volgens de seizoenen, met veel aandacht voor lokale specialiteiten. Natuurlijk geniet je bij Hildernisse van oesters en Zeeuwse mosselen. In het seizoen ontbreekt de Oosterscheldekreeft niet. En Hildernisse serveert visgerechten uiteraard met groenten van Zeeuwse bodem, zoals zeekraal en lamsoor. Of wat te denken van een prachtige rib-eye, met een saus van Zeeuws bier?

Ook de lunchkaart weerspiegelt de filosofie: kleinere en grotere gerechten, steeds wisselend en altijd het ontdekken waard. Liefhebbers van goede wijn en (speciaal)bier zijn hier ook aan het juiste adres – regelmatig vinden zij nieuwe pareltjes. Heerlijk bij je lunch of diner, maar natuurlijk ook tijdens een borrel of proeverij.

Het restaurant is smaakvol ingericht en biedt uimte en rust, perfect voor een intiem diner met je geliefde maar net zo geschikt voor groepen. Een bedrijfsborrel, receptie, proeverij of verjaardag? Hildernisse telt 90 zitplaatsen, met een aparte serre voor grotere gezelschappen. Er is wifi aanwezig en het restaurant is rolstoeltoegankelijk. En in het voorjaar, de zomer en de nazomer ben je van harte welkom op het terras op het knusse Plein 1940.

Adres:
Plein 1940 10


Contact:
Email: info@hildernisse.nl
Telefoonnummer: 0118-620381
Website: http://www.hildernisse.nl
Openingstijden:
Maandag gesloten.
Prijs:
n/a

Prijs toelichting:
3-gangen menu € 29,50 4-gangen menu € 34,50