Het Werkmanshuisje

Printen

Het Werkmanshuisje is een authentiek lieflijk dijkhuisje uit 1885, dat geheel gerenoveerd en gerestaureerd is. Het is een ideaal plekje voor rustzoekers vanwege de landelijke ligging, in de polder nabij een natuurgebied. Door de centrale ligging in Zeeuws-Vlaanderen is het een perfecte uitvalsbasis voor leuke uitstapjes in het zuidelijkste stukje van Zeeland en aangrenzend Vlaanderen.

Het huisje is vrijstaand en ligt direct onderaan de dijk, naast het woonhuis van de vriendelijke en gastvrije eigenaren, Trees en Frits Vermeulen. Leuk om te weten is dat de Graaf Jansdijk de op één na langste dijk van Nederland is. Het huisje heeft zelfs een eigen tuin op het zuidoosten. 

Het Werkmanshuisje is een compleet huisje dat veel ruimte en privacy biedt. Je komt binnen in een woonkeukentje. Aan de linkerzijde vind je de badkamer, met ligbad, douche en apart toilet. De rechterkamer is ingericht als zit/slaapkamer met 2 aparte éénpersoons- ledikanten. Boven is er ook nog een slaapkamer met 2 eenpersoons bedden die samen te voegen zijn.  Ook is er een gezellige serre met houtkachel en zithoek.

Gratis Wifi aanwezig

Adres:
Graafjansdijk b 101


Contact:
Email: truusje101@zeelandnet.nl
Telefoonnummer: 0652281810
Website:
Openingstijden:
Alle dagen open!
Prijs:
€90.00 – €150.00

Prijs toelichting:
Vanaf 1pers 90 pn….2pers 110pn 3 pers 130 pn….4 pers 150pn…….