Het Vlaemsche Erfgoed

Printen

Het zal u niet zijn ontgaan, het zijn rare tijden momenteel vanwege het Coronavirus…. Ook voor Het Vlaemsche Erfgoed natuurlijk, we missen u zeer ! In ieder geval moeten wij voor de maand mei a.s. de reserveringen naar voren uitschuiven. Wij gaan ervan uit, dat het voor grotere groepen - en zeker voor de kwetsbare ouderen- nog niet mogelijk zal zijn in de mei maand onze formule te bezoeken. Natuurlijk houdt u uw boekingen tegoed voor een later moment dit jaar ; we starten - na aangeven van de RIVM - graag weer met volle moed op, zodat u weer van hartenlust kunt genieten van ons Zeeuwse straatje ! Wij zullen u nader op de hoogte houden van de ontwikkelingen en hopen u op een later tijdstip te mogen ontvangen. We doen ons best u dan weer te laten genieten van kunstnijverheid en ambachten.

Al onze arrangementen vindt u op www.het-vlaemsche-erfgoed.nl. Voor later in het jaar bevelen wij u aan een arrangement met Vlaemsche Erfgoed, lunch en een bezoek aan wijnboerderij De Catharina Hoeve (incl. wijnproeverij). Dit arrangement is vorig jaar zeer goed in de smaak gevallen bij onze bezoekers. Ook een bezoek aan ons huistheater is een geliefd onderdeel van het programma voor groepen die van sfeer houden en op één locatie willen blijven.

Ondertussen blijft Het Vlaemsche Erfgoed actief : de Vers&Lekker winkel wordt verbouwd en op de Landgoedboerderij wordt heerlijke wijn gebotteld en jam gemaakt . Deze en nog andere producten zijn zoals gebruikelijk via onze Vers&Lekker webshop te bestellen: www.versenlekker.com Ook blijft kleinkunstenaar Adrie Oosterling van ons Huistheater De Twee Duiven bezig met de voorbereiding van zijn wekelijkse voorstellingen in 2020. Hoewel het theater voorlopig gesloten is, hoopt hij u later op het jaar weer te kunnen ontvangen. Sfeervol uitgaan in De Twee Duiven zal hopelijk in de tweede helft van dit jaar weer volop mogelijk zijn.

Groepsboekingen zijn op elke dag mogelijk. Het speelschema voor de inloop voorstellingen wordt bekendgemaakt zodra de landelijke richtlijnen bekend zijn. Kijk op www.adrieoosterling.nl. Kortom ; we zitten niet stil ! Wij hopen u op een later moment weer te mogen begroeten ; heel veel sterkte toegewenst voor deze komende periode, blijf vooral gezond en graag tot ziens !  

Adres:
Slijkstraat 10


Contact:
Email: erfgoed@zeelandnet.nl
Telefoonnummer: 0117-372414
Website: http://www.het-vlaemsche-erfgoed.nl
Openingstijden:
Buiten de onderstaande openingstijden is bezoek op afspraak mogelijk zowel voor individuele personen als voor groepen.  De vermelde openingstijden zijn onder voorbehoud. U kunt hier verder geen rechten aan ontlenen. Wij werken met vrijwilligers. In het geval één van onze vrijwilligers door ziekte of anderszins verhinderd is proberen wij een andere vrijwilliger in te zetten. Helaas kan het incidenteel voor komen dat dit niet lukt. Wij hopen dat u begrip hiervoor heeft.  
Prijs:
€2.00 - €4.20

Prijs toelichting:
Het bezoek aan ‘Het Vlaemsche Erfgoed’ begint bij VVV Sluis, Cadzand of Breskens op in de Museumwinkel. Hier koop je een toegangsbewijs. Ook krijg je een gidsje met informatie over de musea en winkeltjes. Voor een rondwandeling door het dorp kan hier het Monikkenpad gekocht worden. Kinderen t/m 5 jaar (onder begeleiding van minimaal evenveel betalende volwassenen) gratis Kinderen6 /m 12 jaar € 2,00 Ouder dan 13 jaar € 4,20