Het Havenhuis

Printen

Heerlijk eten bij Het Havenhuis in Sluis

Voordelig en uitgebreid genieten

Bij Het Havenhuis worden alleen gerechten geserveerd die van uitstekende kwaliteit zijn. Wij gebruiken heerlijke, verse producten bij de bereiding van uw gerecht en willen iedereen een geslaagde lunch of diner kunnen bieden. Daarom hebben wij een uitgebreid menu samengesteld, zodat er een grote keuzemogelijkheid aan gerechten is. Op de kaart vindt u smakelijke voorgerechten, diverse vis- en vleesgerechten, aperitieven en desserts voor een laagste prijzen in Sluis. 

Begin uw lunch of diner met een van onze overheerlijke voorgerechten. De voorgerechten zijn eenvoudig, maar een perfect begin van uw bezoek bij Het Havenhuis. 

Na het voorgerecht kunt u genieten van een hoofdgerecht naar keuze. Op onze kaart staan diverse gerechten. Bij ieder hoofdgerecht wordt bovendien friet geserveerd én u kunt gebruik maken van de saladebar. Achter deze bar kunt u uw eigen salade samenstellen. 

Wat betreft het dessert kent onze keuken meerdere klassiekers zoals de dame blanche en de coupe vanille. Ook hebben wij een uniek dessert dat regelmatig gewisseld wordt voor een nieuwe creatie. Bent u benieuwd naar dit wisselende dessert? Vraag dan naar het dessert bord Het Havenhuis. 

Geweldige ligging en snelle bediening

Het Havenhuis heeft een geweldige ligging in het centrum van Sluis, een gezellige en goed bereikbare plek. In ons restaurant-tearoom is het ruim en het ziet er altijd piekfijn uit. Glimmende wijnglazen en een gezellig kaarsje maken een bezoek aan Het Havenhuis helemaal af. Ons team, bestaande uit professionele, ervaren koks en zorgzame bediening, zorgen er samen altijd voor dat u een onvergetelijk uitje heeft. Bovendien mag u een snelle bediening verwachten bij Het Havenhuis. 

Voor het hele gezin

Het Havenhuis biedt een uitstekend maal voor het gehele gezin. Voor de kinderen zijn er namelijk speciale kindergerechten samengesteld. Natuurlijk hebben wij voor de kinderen friet, maar ook mosselen. Het mosselgerecht is speciaal aangepast aan de portie voor een jonge eter. Ook bij het dessert is er rekening gehouden met de jonge gast, want natuurlijk staat er een kinderijsje op het menu. Na het eten kunnen de kinderen zich vermaken in de speciaal voor hen ingerichte kinderspeelhoek. Ondertussen kan de rest van de familie nagenieten bij een fris glaasje bier of een warme kop koffie.

Adres:
Kaai 8


Contact:
Email: info@hethavenhuis.nl
Telefoonnummer: 0117-712631
Website: http://www.hethavenhuis.nl/
Openingstijden:
n/a
Prijs:
n/a