Herberg de Natte Pij

Printen

Welkom op de site van Herberg de Natte Pij. Wij hopen u als gast te mogen ontvangen in onze authentieke herberg, aan de Slijkstraat 1 te Groede. De naam ‘De Natte Pij’ komt van de tijd dat monniken uit Gent het Zeeuws-Vlaamse land gingen inpolderen. Hierbij werd hun pij nat van het water. Door onze gehele herberg vindt u talrijke kunstcollecties en de klederdracht van toen. Deze mag u aantrekken om een leuke foto te maken!  

Kamers 
Een overnachting in de herberg brengt u helemaal terug in de tijd. De gehele herberg en alle hotelkamers zijn in originele streekkleuren en met antieke meubelen ingericht. Al onze kamers zijn voorzien van boxspring bedden en beschikken over een tv, eigen douche en toilet. Mede doordat het pand nog in zijn originele staat is (houten vloeren), is het pand erg gehorig.

Studio’s
Onze studio’s welke in een apart gebouw gevestigd zijn hebben een modernere inrichting. De studio`s geven u het voordeel van een eigen kitchenette, maar kunnen u toch het heerlijke hotelgevoel geven door aan te sluiten bij het ontbijtbuffet.

Gelagkamer (Café) 
Altijd al eens een Groese paptaart willen proeven? In het seizoen en op reservering serveren wij deze lekkernij in onze gelagkamer. Heerlijk met een kop koffie erbij. Op reservatie kunt u ook bij ons terecht voor een gezellige high tea informeer naar de voorwaarden. De gelagkamer is geopend van maandag tot en met zaterdag van 8.30 tot 16.00 uur en op zon- en feestdagen van 8.30 tot 12.00 uur. 

Eetcafé Pension ’t Overleg
In onze andere locatie Eetcafé Pension ’t Overleg kunt u genieten van een heerlijke lunch of diner. Eetcafé Pension ’t Overleg is van maandag tot en met vrijdag geopend vanaf 16.00 uur. Op zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur. De keuken is geopend tot 20.30 uur.

Adres:
Slijkstraat 1


Contact:
Email: receptie@hotelgroede.nl
Telefoonnummer: +31 (0)117 37 66 33
Website: https://www.denattepij.nl/
Openingstijden:
n/a
Prijs:
n/a