Groosman Schoenmode

Printen

Het verhaal begint wanneer de zaak Groosman Schoenen wordt overnemen in 2001. Dezelfde naam, hetzelfde concept, nieuwe eigenaars. Inmiddels runnen zij weer al 11 jaar zelfstandig de winkel. In februari 2010 werd de compleet vernieuwde winkel heropend. BK Architecten uit Utrecht ontwierp een volledig nieuw interieur met een Zeeuws tintje.

Na lange tijd hard werken en passie voor de schoenenbusiness, kriebelde het om uit te breiden. Zij zochten naar meer uitdaging. Bij Groosman Schoenen verkochten ze het merk Clarks. Zij geloofden heel sterk in het merk en uiteindelijk zijn zij verder uitgebreid door een nieuwe zaak te openen op de Kaai te Sluis. Enkele jaren later besloten we nog een gok te wagen en Clarks Shop Middelburg (NL) ontstond.

Eind augustus 2012 zijn zij weer een nieuwe winkel gestart, of beter gezegd, twee nieuwe winkels. Het is een combinatie van Gabor (damesschoenen) en VanLier (herenschoenen). Eind Februari is de laatste aanwinst geopend Geox Shop Sluis, een combi van schoenen en kleding voor jong en oud. Zij zijn volop aan het groeien en daarbij hoorde een nieuwe naam en huisstijl: Schoenen Sluis is de nieuwe naam!

Adres:
Kapellestraat 6


Contact:
Email: info@schoenensluis.nl
Telefoonnummer: 0117 462158
Website: http://www.schoenensluis.nl
Openingstijden:
n/a
Prijs:
n/a