Groepshotel Irene

Printen

Hotel Irene is gelegen op een mooie en rustige locatie in het Zeeuwse dorp Oostkapelle. U kunt hier volop genieten van het strand en de overige natuur. Het strand is bereikbaar via een mooie groene weg op ongeveer 1 km afstand.

Domburg ligt op 3 km afstand en de grotere steden van Walcheren zoals Middelburg en Vlissingen liggen op ongeveer 10 km afstand. Met de auto, maar zeker op de fiets, kronkelend door de mooie en groene natuur zijn deze plaatsen zeker een bezoekje waard.
Binnen 5 km van Hotel Irene vindt u een zwembad en wellness centrum met ontspannende sauna.

Wij hebben in totaal 16 comfortabele kamers. Op de begane grond zijn 5 kamers gelegen, allen voorzien van een eigen terras. Op de 1e etage, die bereikbaar is met een vaste trap, zijn de overige kamers gelegen, waarvan een deel een eigen balkon heeft. Alle kamers hebben een ruim zicht. De budgetkamers liggen op de 1e etage.

Er wordt dagelijks een lekker ontbijtbuffet opgediend. Het restaurant wordt op aanvraag geopend. Op een mooie zomerse dag kan men genieten van een drankje op een van de zonnige terrassen.

Voor groepen vanaf 10 personen kunnen wij in overleg met u een leuk programma maken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een heerlijke BBQ, pannenkoeken, lunchbuffet, warmbuffet etc. Door onze rustige ligging en ruime parkeerplaats zijn wij een ideale uitvalsbasis voor groepen. 

Verder hebben wij een leuk speeltuintje voor de kinderen.

Alle gasten profiteren van gratis WiFi en parkeergelegenheid op eigen terrein.

Adres:
Oude Domburgseweg 26


Contact:
Email: info@hotelirene.nl
Telefoonnummer: 0118-582929
Website: http://www.hotelirene.nl
Openingstijden:
n/a
Prijs:
n/a