Groepsaccomodatie Meidoorn (32 personen)

Printen

Accommodatie Meidoorn is een 4-sterren accommodatie geschikt voor 32 personen. Deze accommodatie beschikt over 8 slaapkamers, waarvan 2 kamers met eigen sanitair en tevens rolstoelgeschikt. De keuken is volledig ingericht voor zelfverzorging. In de recreatieruimte is een eet- en zitgedeelte met comfortabel gestoffeerde stoelen. Er is een groot terras met terrasmeubilair. TV en Dvd-speler aanwezig. Huisdieren niet toegestaan.

Slaapkamers:
2 slaapkamers voor 6 personen met 2 stapelbedden en 2 éénpersoonsbedden, tevens eigen sanitair.
4 slaapkamers voor 4 personen met 1 stapelbed en 2 éénpersoonsbedden met wastafel
2 slaapkamers voor 2 personen met 2 éénpersoonbedden en eigen sanitair.

Let op: Horeca en campingwinkel gesloten van november tot april

Deze accommodatie opRecreatiepark Klaverweideligt op een van de mooiste locaties van Schouwen-Duiveland, dichtbij het Grevelingenmeer en het mooie schone Noordzeestrand. Ook de gezellige badplaatsen Renesse en Burgh-Haamstede, en het historische stadje Zierikzee liggen op korte afstand van ons park.

Is het een dagje wat minder weer of wilt u de omgeving gaan verkennen, dan is er volop keus uit attracties, musea en leuke evenementen. Wat dacht u van een bezoek aan Deltapark Neeltje Jans, de Oosterscheldekering of het watersnoodmuseum in Ouwerkerk. Ook voor de sportieve gasten zijn er volop mogelijkheden, zoals fietsen (volgens het fietsknooppunten systeem), surfen op het Grevelingenmeer, duiken in de Oosterschelde of kite-buggyen op het strand. Natuurlijk moet u de Zeeuwse mossel of bolus ook geproefd hebben tijdens u bezoek aan Zeeland!

Adres:
Kuijersdamseweg 56


Contact:
Email: info@klaverweide.com
Telefoonnummer: 0111-671859
Website: http://www.klaverweide.com
Openingstijden:
n/a
Prijs:
n/a