Groepsaccommodatie Klavertje (16 personen)

Printen

Huis Klavertje is een 5-sterren accommodatie geschikt voor 16 personen. Het is een luxe en ruime accommodatie met 4 ruime slaapkamers met eigen sanitair. De keuken is volledig ingericht voor zelfverzorging. Er is een aparte eetzaal en een sfeervolle recreatieruimte met makkelijke stoelen en openhaard (gas). Tevens is het huis geschikt voor rolstoelen, en bestaat de mogelijkheid om hoog-laag bedden te plaatsen. TV en Dvd-speler aanwezig. Huisdieren zijn niet toegestaan Er zijn 4 douches geschikt voor rolstoelgebruikers en 5 toiletten, waarvan 4 geschikt voor rolstoelgebruikers.

 Let op: Horeca en campingwinkel gesloten van november tot april

Deze accommodatie op Recreatiepark Klaverweide ligt op een van de mooiste locaties van Schouwen-Duiveland , dichtbij het Grevelingenmeer en het mooie schone Noordzeestrand. Ook de gezellige badplaatsen Renesse en Burgh-Haamstede, en het historische stadje Zierikzee liggen op korte afstand van ons park.

Is het een dagje wat minder weer of wilt u de omgeving gaan verkennen, dan is er volop keus uit attracties, musea en leuke evenementen. Wat dacht u van een bezoek aan Deltapark Neeltje Jans, de Oosterscheldekering of het watersnoodmuseum in Ouwerkerk. Ook voor de sportieve gasten zijn er volop mogelijkheden, zoals fietsen (volgens het fietsknooppunten systeem), surfen op het Grevelingenmeer, duiken in de Oosterschelde of kite-buggyen op het strand. Natuurlijk moet u de Zeeuwse mossel of bolus ook geproefd hebben tijdens u bezoek aan Zeeland!

Adres:
Kuijerdamseweg 56


Contact:
Email: info@klaverweide.com
Telefoonnummer: 0111-671859
Website: http://www.klaverweide.com
Openingstijden:
n/a
Prijs:
n/a