Groepsaccommodatie Duinoord

Printen

Onze luxe en moderne groepsaccommodatie in Oostkapelle Zeeland is geschikt voor groepen van 8 tot 20 personen.

Ons groepsverblijf is een accommodatie met een prachtige, authentieke uitstraling en is gelegen op een droomlocatie op loopafstand van het mooie strand van Oostkapelle.

Voor families, vriendengroepen en verenigingen is het dé plek voor een comfortabel verblijf aan zee.

Onderneem met het hele gezelschap de leukste activiteiten, waai lekker uit aan de Zeeuwse kust en ontdek de schoonheid van de provincie. Overnacht na een geweldige dag in ons sfeervolle familiehuis in Oostkapelle! 

Niet voor niets is de waardering van onze gasten erg hoog! Een onvergetelijk familieweekend begint in onze accommodatie.

Genieten in onze luxe groepsaccommodatie

Tijdens uw verblijf in onze comfortabele groepsaccommodatie in Oostkapelle geniet u van uitstekende faciliteiten. In het groepsverblijf bevindt zich een gezellige woonkamer en een zeer goed uitgeruste keuken. Er zijn in totaal 5 slaapkamers met eigen sanitair, waarvan 2 op de begane grond.

Er is gratis WIFI, een buitenterras en tuin en u heeft de beschikking over een privé parkeerplaats. Logies op basis van zelfverzorging. In overleg is logies met ontbijt, halfpension en dinerverzorging mogelijk. Vraag ook naar de cateringmogelijkheden van plaatselijke restaurants.

De leukste groepsuitjes in Zeeland

De veelzijdige ligging van groepsaccommodatie Duinoord aan de Walcherse kust, vlakbij natuurgebied De Manteling en het duingebied Oranjezon in Zeeland, biedt ongekend veel mogelijkheden voor de leukste groepsuitjes.

Ontdek de natuur tijdens een wandeling met de boswachter, leer zeilen met een jacht op de Oosterschelde en ontdek het nationaal park op een wel heel bijzondere manier. Ga met de hele groep steppen, toer rond op een solex en bezoek gezellige kustdorpen als Oostkapelle, Domburg en het historische Veere.

Met kinderen zijn Zwembad De Parel in Domburg, Klimbos Westerschouwen en de vele kinderattracties zoals Speelmolen De Jonge Johannes in Serooskerke Walcheren in Zeeland echte aanraders.

Adres:
Dunopark 49


Contact:
Email: info@duinoord-oostkapelle.nl
Telefoonnummer: 0118-581565
Website: http://www.duinoord-oostkapelle.nl
Openingstijden:
n/a
Prijs:
€1175.00 - €2525.00

Prijs toelichting:
Voor actuele prijzen: www.duinoord-oostkapelle.nl Toeristenbelasting € 1,25 per persoon per nacht.