Groepsaccommodatie Boterbloem (70 personen)

Printen

Huis Boterbloem is geschikt voor 70 personen en zeer geliefd bij families en vriendenclubs, maar ook scholen en verenigingen hebben hier volop mogelijkheden. Er is een zeer ruime keuken met vaatwasmachine, een recreatieruimte met toneel en een gezellige serre met terras. TV en DVD speler zijn aanwezig. Huisdieren zijn niet toegestaan. Er zijn 6 douches en 8 toiletten in de accommodatie aanwezig.

Let op: De campingwinkel en horeca zijn geopend van april t/m oktober.

Deze accommodatie op Recreatiepark Klaverweide ligt op een van de mooiste locaties van Schouwen-Duiveland , dichtbij het Grevelingenmeer en het mooie schone Noordzeestrand. Ook de gezellige badplaatsen Renesse en Burgh-Haamstede, en het historische stadje Zierikzee liggen op korte afstand van ons park.

Is het een dagje wat minder weer of wilt u de omgeving gaan verkennen, dan is er volop keus uit attracties, musea en leuke evenementen. Wat dacht u van een bezoek aan Deltapark Neeltje Jans, de Oosterscheldekering of het watersnoodmuseum in Ouwerkerk. Ook voor de sportieve gasten zijn er volop mogelijkheden, zoals fietsen (volgens het fietsknooppunten systeem), surfen op het Grevelingenmeer, duiken in de Oosterschelde of kite-buggyen op het strand. Natuurlijk moet u de Zeeuwse mossel of bolus ook geproefd hebben tijdens u bezoek aan Zeeland!

Adres:
Kuijerdamseweg 56


Contact:
Email: info@klaverweide.com
Telefoonnummer: 0111-671859
Website: http://www.klaverweide.com
Openingstijden:
n/a
Prijs:
n/a