Grand Hotel Ter Duin

Printen

Grand Hotel Ter Duin is een luxe hotel in Burgh-Haamstede met 133 suites en vier appartementen. Het hotel kent verschillende faciliteiten waarbij je onbeperkt kunt genieten van twee sauna’s, een Turks stoombad, verwarmd zwembad en een zonnebank. De kamers zijn modern, maar sfeervol ingericht en hebben een warme uitstraling. Daarnaast heeft het hotel een gezellig Grand Café. Zin om je even in te spannen? Maak dan een wandeling naar het strand of gebruik onze fitnessruimte.

Restaurant Ter Duin
In Restaurant Ter Duin wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van dagverse producten. De verfijnde, klassieke en moderne smaak van de culinaire hoogstandjes zijn modern gepresenteerd op je bord. 

Massages
Wanneer je toe bent aan totale ontspanning kun je bij Grand Hotel Ter Duin terecht voor massages, zoals een wellness massage, een relax massage of een hotstone massage. Ook is een lichaamspakking een traktatie voor uw lichaam; u krijgt er een zijdezachte huid van. Deze lichaamspakking wordt uitgevoerd in drie fases, zodat je huid uiteindelijk geheel gereinigd en gevoed is. 

Vergaderen
Je kunt in het hotel ook vergaderingen, congressen of workshops organiseren. Er zijn diverse boardrooms aanwezig.

EVENT

Alles is mogelijk: Een meerdaags congres tot een feest met live muziek, een uitgebreide BBQ of een teambuilding op het strand of in de bossen. Ons team zorgt ervoor dat alles naar wens verloopt.

MEETING

Laat ons uw vergadering organiseren, van een dag tot een meerdaagse! Wij maken graag een offerte op maat voor u naar aanleiding van uw wensen.

WEDDING

De mooiste dag van uw leven? Wij kunnen de organisatie uit handen nemen voor de trouwlocatie, uw receptie en diner, de overnachtingen van uw gasten en een bruidssuite voor uzelf!

Adres:
Hogeweg 55


Contact:
Email: info@grandhotelterduin.nl
Telefoonnummer: 0111-655200
Website: http://sheetz.nl/grandhotelterduin/meetingsenevents.html
Openingstijden:
Alle dagen van het jaar geopend!
Prijs:
€99.00 – €379.00

Prijs toelichting:
Onze prijzen verschillen per categorie (comfort, luxe en superior) en arrangementtype.