Grand Café De Werf

Printen

Grand Café De Werf in Zierikzee is een ruim opgezet grand café met een gezellig terras aan de haven. Hier kan je heerlijk eten met een Italiaans tintje. Zeeuws en Italiaans gaan prima samen. De brasserie-kaart van De Werf staat vol heerlijke suggesties met veel keuze in lunchgerechten en dinergerechten.

In het grand café eet je met uitzicht op het indrukwekkende en bekende poortencomplex van Zierikzee. In de zomermaanden kan je hier heerlijk op het terras op de drijvende steiger in de haven van Zierikzee eten en drinken. Naast de lunch- en dinerkaart heeft Grand Café De Werf ook een high tea menu, een wijnkaart en een keuzemenu voor grote groepen.

De sfeervolle locatie is ook nog eens de ideale plaats voor feesten, vergaderingen of een bruiloft. Het grand café beschikt over 3 verdiepingen, waar aan kleine en grote gezelschappen ruimte wordt aangeboden. Het grand café De Werf is geheel rolstoelvriendelijk: het terras, de sanitaire voorzieningen en de verdiepingen zijn voor iedereen toegankelijk. Om de verdiepingen te bereiken, beschikken is er een lift, die gasten die rolstoel gebonden of slecht ter been zijn direct naar de feestruimte brengt.

Adres:
Vissersdijk 2


Contact:
Email: werf@eteninzierikzee.nl
Telefoonnummer: 0111-414244
Website: http://www.eteninzierikzee.nl/grand-cafe-de-werf
Openingstijden:
Maandag sluitingsdag met uitzondering van de maanden juli en augustus.De keuken is geopend van 12:00 tot 15:30 en 17:00 tot 21:00.
Prijs:
€10.00 – €30.00