Grand Café Brooklyn

Printen

Grand Café Brooklyn in Middelburg is gevestigd in een historisch pand aan de Markt. Je kunt hier terecht voor zowel lunch als diner. De menukaart van Grand Café Brooklyn is geïnspireerd op de typische en eigenzinnige Amerikaanse keuken. Divers en internationaal als deze is, ontbreken lokale klassiekers en Zeeuwse lekkernijen natuurlijk niet.

Op de lunchkaart vindt je onder andere een diversiteit aan belegde bagels, sandwiches en salades. De dinerkaart kenmerkt zich door diverse vis- en vleesgerechten die worden bereid op de Mibrasa houtskool grill. De specialiteiten van Grand Café Brooklyn zijn bijvoorbeeld Amerikaanse burgers en malse spare ribs. De drankenkaart heeft een grote diversiteit aan (speciaal)bieren, wijnen en heerlijke cocktails.

Op het terras in de zon kan je de krant lezen met heerlijke koffie en een lekkernij. Natuurlijk kan je hier ook lunchen met een heerlijke maaltijdsalade of een goed belegd broodje. Met guur weer kan er gezellig binnen gedineerd of geborreld worden met familie of vrienden.

Grand Café Brooklyn is gevestigd in een pand dat stamt uit de 18e eeuw. Zo’n honderd jaar geleden was hier de mooiste eet- en drinkgelegenheid van Middelburg gevestigd, de Heeren Sociëteit. Tijdens de tweede wereldoorlog was het een noodgebouw en vanaf 1960 tot 1997 diende het als bankgebouw. Sinds 1998 huisvest Grand Café Brooklyn in het pand aan de Markt direct naast het prachtige geschiedenisrijke Stadhuis van Middelburg. 

Adres:
Markt 81


Contact:
Email: info@grandcafebrooklyn.nl
Telefoonnummer: 0118-650949
Website: http://www.grandcafebrooklyn.nl
Openingstijden:
n/a
Prijs:
€4.50 – €41.00