Golfbaan De Zeeuwsche

Printen

Graag verwelkomt golfbaan De Zeeuwsche je in het zonnige Zeeuwse, waar de Zeeuwen trots zijn op hun erfgoed, zoals de schaal- en schelpdiervisserij. De provincie met de meeste zonuren en wind en water als ware uitdaging op de golfbaan. Het prachtige clubhuis beschikt over de faciliteiten die je van golfbaan de Zeeuwsche gewend bent. Een golfshop, een restaurant, oefenfaciliteiten en kleedruimtes. Tevens beschikken ze over een mooie vergaderruimte. Graag tot ziens bij Golfbaan De Zeeuwsche.

Sinds 2008 vind je in de Zeeuwse monumentenstad Middelburg een prachtige 9 holes baan en een uitdagende par-3 baan, beide ontworpen door golfarchitect Bruno Steensels. De par-3 baan is ook te bespelen voor golfers zonder veel golfervaring. De grote baan kenmerkt zich door de grote hoeveelheid water, waardoor de baan dan ook voor de ervaren golfer echt een uitdaging is.

Golfbaan De Zeeuwsche beschikt over een gedeeltelijk overdekte aquarange. Dit doe je met floating balls, die zoals de naam al doet vermoeden op het water blijven drijven. In de waterpartij bevinden zich tevens diverse eilanden die je uitdagen je pitchtechniek te oefenen. De oefen faciliteiten (chipping greens, putting greens en driving range) zijn gratis voor iedereen toegankelijk.

Bij golfbaan De Zeeuwssche in  Middelburg kun je leren golfen vanaf 6 jaar oud! Spelenderwijs werk je, samen met een van onze golfinstructeurs naar je handicap 54.

In het restaurant kan je heerlijk lunchen, dineren en natuurlijk gewoon genieten van goed glas wijn of lekker kopje koffie met gebak met uitzicht over de driving range en golfbaan. Ook is het restaurant uitermate geschikt voor een zakenlunch of -diner.

Adres:
Paukenweg 1


Contact:
Email: info@dezeeuwsche.nl
Telefoonnummer: 0118-567490
Website: http://www.dezeeuwsche.nl
Openingstijden:
In het hoogseizoen geopend vanaf 08.00 uur, in het laagseizoen is dit vanaf 08.30 uurEr zijn geen vaste sluittijden, maar dit wordt per dag bepaald afhankelijk van drukte en vraag.Als je ‘s avonds wil komen eten en zeker wil zijn of het nog open is, bel dan even met 0118-606767.
Prijs:
€12.50 – €55.00

Prijs toelichting:
18 Holes week 45,00 euro weekend 55,00 euro 9 Holes week 35,00 euro weekend 40,00 euro Par 3 week 12,50 euro weekend 17,50 euro Let op: voor een extra ronde betaald u maar 2,50 extra.