GL Store

Printen

Al bijna een kwart eeuw staat GL Store in Sluis synoniem voor grote merken in sportswear, sport habillé en sportartikelen. Om je een nog ruimer aanbod te kunnen presenteren in een aangename sfeer werd eind 2000 de nieuwe zaak in de Hoogstraat een feit. Meer dan 1000 m2 kwaliteitsartikelen voor dames, heren en kids met een gezonde spirit. Kortom, een must voor iedereen die sportief, onspannen maar ook zelfzeker door het leven wil stappen.

Een nieuwe sportieve wereld gaat voor je open wanneer je deze GL Store binnenwandelt. De ruime benedenverdieping wordt voornamelijk ingepalmd door een grote keuze aan casual kledij. Niet alleen tof om te sporten maar ook om elke dag op een ontspannen manier gekleed te gaan. Houd je het liever sober of mag het flashy…er is werkelijk voor ieder wat wils. Daarenboven kan je ook steeds terecht in de 100 m2 grote O’Neill-shop waarin de nieuwste collecties regelmatig worden aangevuld. Uiteraard mogen ook de accessoires, zoals toffe tassen en rugzakken, niet ontbreken.

Elke sport vraagt om aangepaste kledij, uitrusting en accessoires. En ook daarvoor kan je terecht bij GL Store. Deze zaak mag zich gerust de nummer 1 van de streek noemen wat wintersport, tennis en inline skating aangaat. Bijna de volledige bovenverdieping staat dan ook in functie van deze sporten. Naast de juiste outfits van verschillende topmerken gaat deze zaak terecht prat op zijn ruime keuze tennisrackets (Pro Kennex, Prince, Wilsan), inline skates (Bauer; Tecnica en Salo- man), ski’s en snowboards. Deze twee laatste zijn hier trouwens ook te huur. In het eigen atelier kan je je ski’s professioneel laten waxen en slijpen. Handig is ook zo’n dakkoffer voor ski’s die je bovenop de wagen kan monteren. Wel, ook die (van het merk Thule) zijn hier te koop én te huur.

Tenslotte kan je hier nog terecht voor een waaier aan andere sportartikelen zoals voetbalschoenen, badmintonrackets, swim- en beachwear, aangepaste kledij voor aerobics, joggen, hardlopen, diverse zaalsporten en ga nog zo maar even door. Voel je het al kriebelen? Dan snel naar GL Store.

Adres:
Oude Kerkstraat 13


Contact:
Email: info@glstore.nl
Telefoonnummer: 0117-420120
Website: http://www.glstore.nl
Openingstijden:
Gesloten tussen 12:30 en 13:30
Prijs:
n/a