GL Sport

Printen

Met meer dan 30 jaar ervaring is de GL Sport inmiddels uitgegroeid tot een waar begrip in de streek dankzij het grootste en meeste diverse assortiment aan topmerken in sport-en lifestyle kleding. De GL Sport biedt haar klanten alles op het gebied van zomer- en wintersportmode, waarbij persoonlijk advies, kwaliteit en service hoog in het vaandel staan.

Om je een nog ruimer aanbod te kunnen presenteren in een aangename sfeer werd eind 2000 de nieuwe zaak in de Hoogstraat een feit. Meer dan 500 m2 kwaliteitsartikelen voor dames, heren en kinderen met een gezonde spirit. Kortom, een must voor iedereen die sportief, ontspannen maar ook zelfverzekerd door het leven wilt gaan. Een nieuwe sportieve wereld gaat voor u open wanneer u de GL Sport binnenloopt.  De winkel wordt voornamelijk ingepalmd door een grote keuze aan casual kledij.
Niet alleen leuk om in te sporten maar ook om elke dag op een ontspannen manier gekleed te gaan. Houdt u het liever sober of mag het flashy, er is werkelijk voor ieder wat wils.

Tevens kun je ook terecht in de 100 m2 grote O'Neill-shop waarin de nieuwste collecties regelmatig worden aangevuld. Uiteraard mogen ook de accessoires zoals leuke tassen en rugzakken niet ontbreken.

Tijdens de wintermaanden kun je terecht voor een ruim assortiment aan topmerken in intersportoutfits met bijbehorende accessoires. Daarom mag deze zaak zich gerust de nummer 1 van de streek noemen wat wintersport betreft.Tevens vind je hier een ruime collectie zowel sportief als casual voor dames, heren en kids.

Tijdens de zomermaanden heeft de GL Sport een zeer ruim aanbod op het gebied van beachwear en lifestyle. Zij bieden de meest uitgebreide en unieke badmode collecties. In het ruime assortiment bieden zij ook schoenen, teenslippers, zonnebrillen en nog veel meer. Laat je inspireren en verrassen,
kom dan snel langs bij de GL Sport.

7 dagen per week geopend

Openingsuren:
maandag t/m zaterdag
9.30 uur – 12.30 en 13.30 – 18.00 uur
Zondag doorlopend 11.00 - 18.00 uur

Adres:
Hoogstraat 2


Contact:
Email: info@glsport.nl
Telefoonnummer: 0117-420279
Website: http://www.glsport.nl
Openingstijden:
Gesloten tussen 12.30 en 13.30
Prijs:
n/a