Gemeentehaven Zierikzee

Printen

Zierikzee is de centrumplaats van het eiland Schouwen-Duiveland. De stadswallen, poorten en historische monumenten die grotendeels bewaard zijn gebleven geven Zierikzee een eigen karakter. Maar liefst 80% van de monumenten op Schouwen-Duiveland bevinden zich in Zierikzee en daarom mag het zich ook monumentenstad noemen. Zierikzee dankt haar ontstaan, bloei en welvaart aan het water. De positie van de haven was strategisch. De Zierikzeese schepen voeren naar Engeland en de Oostzeelanden. Tegenwoordig is Zierikzee de thuishaven voor de mosselvloot ZZ. Maar de haven wordt gedomineerd door de vele grote en kleine jachten die hier afgemeerd liggen. Zierikzee is de drukste passantenhaven van Zeeland. In de Museumhaven Zeeland kunt u de oude schepen bewonderen en het Maritiem Museum laat u de geschiedenis van Zierikzee zien.

Is het schip langer dan 25 meter? Bel dan even om te vragen of er een ligplaats beschikbaar is. Invaliden/slecht ter been 24 uur van te voren bellen.

Adres:
Luitje 6


Contact:
Email: gemeentehavenzierikzee@schouwen-duiveland.nl
Telefoonnummer: 0111-413174
Website: http://www.jachthavenzierikzee.nl
Openingstijden:
n/a
Prijs:
n/a

Prijs toelichting:
Prijs: douches inclusief, wasmachine € 6.50, wasdroger € 1.50, elektriciteit inclusief 15 meter of langer vooraf aanmelden het hele jaar. Invalide/slecht ter been ligplaats 24 uur van tevoren reserveren.
Spielen Sie in den renommiertesten MGA-lizenzierten Online-Casinos!