Gemaal Schouwen Appartement Kluut

Printen

Appartement Kluut:

In 2007 kochten wij het oude stoomgemaal Schouwen dat is gebouwd in 1876 en in 1905 aan de zijkanten een uitbreiding heeft gekregen voor technische ruimten. In het rechter gedeelte van het pand ( als je er voorstaat) hebben we een fraai 4 tot 5 persoons vakantie appartement gebouwd. De afwerking is modern en voorzien van alle comfort.

Afwerking appartement Kluut

Omdat het hier een oud industrieel pand betreft hebben we de verbouwing geheel in de stijl van “toen” gehouden met authentieke details. Bijvoorbeeld het schakelmateriaal in de woning is echt uit grootmoeders tijd. Maar toch is er geen afbreuk gedaan op het moderne comfort dat onze gasten wensen. Dus….een fraaie keuken met alle inbouw apparatuur die noodzakelijk is : gasfornuis, elektrische combi magnetron met hete lucht oven. Een vaatwasser en grote koelkast met vriesvak. Ruim voldoende serviesgoed en natuurlijk kookgerij om uw eigen maaltijden te kunnen bereiden, is aanwezig.

Indeling appartement Kluut

De indeling van het appartement is als volgt : Entree aan de zijkant direct naast de parkeerplaats van uw auto…dus geen gezeul met spullen, boodschappen kinderen etc. De woonkamer heeft een heel hoog plafond… eigenlijk geen plafond maar je kijkt tegen het geïsoleerde dakbeschot met de balkenlaag nog in het zicht. Op de begane grond is een slaapkamer voor 2 personen aanwezig met fraai uitzicht over het plan Tureluur.

De badkamer modern en functioneel ingericht. Met een douchevloer voorzien van modern tegelwerk, een vrijhangend toilet als ook een ( kleine!!) wastafel.

Op de vide zijn nog twee slaapplaatsen welke dus uitkijken op de woonkamer… heel sfeervol! Het beddengoed bestaat bij een standaard boeking uit…. onder hoeslaken, en 5 x 1 persoonsdekbed, 5x hoofdkussen. Natuurlijk zijn er extra dekbedden voor de koudere periode… welke u zelf kunt gebruiken.

Mocht u handdoeken  willen huren, dan is dat natuurlijk vooraf met ons te bespreken. Altijd goed om even te bellen 06-42759640 voor het geval u extra vragen of wensen heeft, er is veel mogelijk.

Beste gasten: De aankomst bij gemaalschouwen is in de meeste gevallen op vrijdag vanaf 16.00 uur en het vertrek een week later op vrijdag om 10.00 uur. Echter er zijn natuurlijk meer uitzonderingen dan dat dit regel bij ons is. Dus pak de telefoon en kom tot zaken en bespreek je vakantiewensen met ons. Wij zullen ons best doen om dit in te passen in de agenda. 0642759640 BELLERS zijn SNELLER!

Bijzonderheden:

– ruim terras met vrijwel gehele dag het zonnetje
– ruime living, keuken woonkamer.
– 2 slaapkamers (dus voor 4 personen) en extra slaapbank voor 5e persoon

– ruime badkamer
– wasmachine, strijkijzer, strijkplank, wasrekken in algemene ruimte buiten het appartement
– bij slecht weer even je was drogen in onze wasdroger…. geen probleem
– schoonmaak spullen, stofzuiger, emmers, doekjes etc aanwezig
– vuilniszakken voor gewoon gebruik aanwezig
– internet via WIFI
– spiegel, haardroger, potten, pannen, ruime sortering servies en keuken apparatuur
– kinderstoel
– kinderzwemvest

Huisdieren:
Helaas is gebied rondom Gemaal Schouwen niet geschikt voor het meenemen van uw HUISDIEREN. Zij zijn NIET TOEGESTAAN, U vraag zich af waarom… wel nu… de verblijven zijn gelegen in een Nationaal Park, er is broedseizoen van maart tot augustus voor beschermde en bedreigde vogelsoorten, onze kippen lopen los… en de andere gasten zouden het vervelend kunnen vinden als uw lieveling huisdier  hen tot last is.

Adres:
Boogerdweg 10


Contact:
Email: info@gemaalschouwen.nl
Telefoonnummer: 06-42759640
Website: http://www.gemaalschouwen.nl
Openingstijden:
Alle dagen van het jaar open!
Prijs:
€350.00 – €1050.00

Prijs toelichting:
Laagseizoen vanaf € 275,- per week een week is van vrijdag 16.00 uur tot de vrijdag een week later 10.00 uur Hoogseizoen prijs tussen: € 950 een week is van vrijdag 16.00 uur tot de vrijdag een week later 10.00 uur Verhuurprijs inclusief : Schoonmaak € 55,- stookkosten € 42,- per week Huur bedlinnen € 15 p/p per week Overige dagen in overleg te boeken met verhuurder.