Gasterij De Thuishaven

Printen

Gasterij de Thuishaven is in Terneuzen een begrip als het gaat om een lekker bakje koffie (de nummer 61 van de Nationale Koffie Top 100 volgens Misset Horeca), een heerlijke lunch, een gezellig hapje en drankje op het terras, maar ook voor de vele zelfbereide – over het algemeen op de Vlaamse Keuken georiënteerde – warme maaltijden. Dit alles terwijl gastvrijheid voorop staat in dit huiskamerrestaurant.

Wat je qua eten kan verwachten is een uitgebreide lunch- en dinerkaart met lunchbroodjes en specialiteiten. Vis- en vleesgerechten zoals scampi’s, sliptong, gebakken paling en Vlaamse stoverij. Alles is huisbereid. Gasterij de Thuishaven is gelegen aan de Blokken in Terneuzen. Één van de gezelligste plekjes van Terneuzen,  een kleine 300 meter verwijderd van de Westerscheldekust.

De Thuishaven is ook een fietscafé en daardoor onderdeel van het fietsroute-netwerk. In samenwerking met route.nl is er een fietsroute rondom de Thuishaven opgesteld. Bij deze route kun je genieten van de omgeving van Terneuzen, het Zeeuwse polderlandschap en van kleine gezellige plaatsjes. Verder neemt deze route je mee langs een deel van de Westerschelde. Als je eenmaal in Terneuzen aan bent gekomen, kun je een pauze inlassen bij Gasterij de Thuishaven. Daarna stap je weer fris en fruitig op de fiets om je tocht te vervolgen.

Adres:
Blokken 1


Contact:
Email: rmeijer@zeelandnet.nl
Telefoonnummer: 0115-615185
Website: http://www.gasterij-de-thuishaven.nl/
Openingstijden:
Lunch tussen 11.00-17.00u Diner tussen 17.00-21.00u 
Prijs:
n/a