Gallery Maritime Colijnsplaat

Printen

“vakantie voor je ogen…”

GalleryMaritime brengt authentieke eigentijdse maritieme kunst van ervaren kunstenaars. Schepen, zeilboten en scheepsonderdelen worden door de kunstenaars in bijzondere artistieke vormen verbeeld. En, de kunstvormen zijn divers. In de galerie vindt u schilderijen in olieverf en aquarel, kleurets en tekening. En u vind er 3D kunst zoals maritieme objecten in keramiek, marmer en bootsculpturen in steen of brons. Al deze werken zijn oorspronkelijk. Wat betekent dat, aankoop van een werk, altijd voorzien is van een authenticiteit bewijs en alle informatie van de betreffende kunstenaar.

Verzamelen is investeren

GalleryMaritime bemiddelt ook in verwerving van kunst. Verzamelaars kunnen gebruik maken van de brede expertise waar de galerie over beschikt en zodoende hun verzameling selectief aanvullen. Kunstopdrachten via de galerie worden uitgevoerd door een speciaal voor u als opdrachtgever geselecteerde en door de galerie te coachen kunstenaar. Voordeel van dit laatste is dat de opdrachtgever een overeenkomst aangaat met de galerie, waardoor deze verzekerd is van de juiste uitvoering, binnen het overeengekomen tijdspad en tegen de overeengekomen prijs.

Adres:
Voorstraat 45


Contact:
Email: info@gallerymaritime.com
Telefoonnummer:
Website: http://www.gallerymaritime.nl
Openingstijden:
De galerie is van april tot november dagelijks geopend, daarna op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.NIEUW = ELKE WOENSDAG MARITIEME LEESTAFEL.
Prijs:
€0.00 – €0.00

Prijs toelichting:
gratis entree