Frisia Rondvaarten

Printen

Ga je mee op zeehondensafari?  Op één van de zandbanken in de Oosterschelde is een grote groep zeehonden neergestreken waar je met de Frisia rondvaartboot bij laag tij heel dichtbij kan komen. Je krijgt alle tijd om in stilte van deze prachtige dieren te genieten. Een unieke kans!

De zeehondensafari begint in Sint-Annaland (tocht van 2,5 uur) of in Zierikzee (tocht van 2 uur). Een natuurervaring met prachtig zicht op de langste brug van Nederland en een grote kans om ook bruinvissen (de Nederlandse dolfijn) te zien.

Het is zeven dagen per week mogelijk om de boot voor een privésafari af te huren. Aan boord houden wij rekening met coronamaatregelen. Het is verplicht om 1.5 meter afstand te houden. Het schip is daar op aangepast met vaste zitplaatsen. Hiermee zorgen wij voor een veilige ervaring. Reserveer snel om je plaats te verzekeren. Bezoek onze website voor alle data en tijden. Tot snel! 

Adres:
Bronsgeestweg 16


Contact:
Email: info@frisiarondvaarten.nl
Telefoonnummer:
Website: http://www.frisiarondvaarten.nl
Openingstijden:
Van april tot en met oktober wordt er gevaren volgens een schema waarbij er plaats is voor een groep tot 80 personen. Daarnaast is het zeven dagen per week mogelijk om de boot voor een privésafari af te huren.
Prijs:
n/a