Freddy’s Doe Het Zelf Markt

Printen

In de Dorpsstraat in Breskens is al heel lang een doe het zelf zaak, vroeger heette die zaak Gebr. Rookus waar Freddy Tresonie veertig jaar geleden begon. Met zijn technische opleiding als achtergrond begon hij daar als loopjongen, maar kreeg steeds meer taken toebedeeld en toen Freddy in 1986 de kans kreeg de zaak over te nemen, hoefde hij niet lang na te denken.

In de loop der jaren is de zaak drie keer verbouwd door Freddy zelf. Hij weet dus echt waar hij over praat wanneer hij advies geeft en daar maken zijn klanten graag gebruik van.

De winkel werd elke verbouwing een beetje groter net als het uitgebreide assortiment, dat varieert van verf, behang, ijzerwaren, gereedschap, tuinartikelen tot een sleutelservice en nog veel en veel meer. Je kunt het zo gek niet bedenken of Freddy heeft het in voorraad en mocht dat niet zo zijn dan kan hij het meestal wel bestellen. Ook maakt Freddy van ruilen geen punt en kan er in overleg veel geregeld worden, dat is het voordeel van een dorp, je kent je klanten. 

Maar Freddy doet het natuurlijk niet alleen. Samen met zijn echtgenote Vera runt hij vakkundig de winkel, waarbij Vera de verf- en behang afdeling voor haar rekening neemt en de gehele boekhouding. En verder doen ze samen alle voorkomende taken in de winkel waarbij zij de tijd nemen voor hun klanten erg belangrijk vinden.

Adres:
Dorpsstraat 16


Contact:
Email: freddy1@freddy1.nl
Telefoonnummer: 0117-383124
Website: http://www.freddysdoehetzelfmarkt.nl/
Openingstijden:
Middagpauze van 12.00 tot 13.00 uur.
Prijs:
n/a