Fort Soleil 34

Printen

Fort Soleil 34 is een charmant huisje met plaats voor 6 personen en uitgerust met al het comfort dat nodig is voor een geslaagde vakantie. Het ligt op 500 m van het strand ten midden van een bungalowpark te Breskens (Zeeland, Nederland), op een halfuurtje rijden van Knokke of Terneuzen.

Op het gelijkvloers vindt u:

 • de inkomhal;
 • een WC;
 • een geëquipeerde keuken met gasfornuis, combi-oven, vaatwasser, 2 koelkasten, koffiemachine, broodrooster, waterkoker enz.;
 • een ruime en heldere woon- en eetkamer met tv-toestel en internet;
 • een naar zuid georiënteerde, omheinde tuin (ca. 8x8m) met zonnescherm, tuinkot, tuinmeubels;
 • een waslokaal met wasmachine, droogrek, en 2 fietsen (grootte: volwassenen of grote pubers).

Op de eerste verdieping:

 • een kamer met een tweepersoonsbed;
 • een kamer met twee éénpersoonsbedden;
 • een kamer met een stapelbed;
 • een babybed en een babystoel;
 • een badkamer met ruime inloopdouche en nacht-WC (met sanibroyeur).

Bij het vakantiedomein horen ook: speelplein, voetbalveld, overdekt zwembad, fietsenverhuur.

Naast het standaardaanbod voor dat type woning (6 personen) in het bungalowpark beschikt Fort Soleil 34 over twee extra voordelen: parkeerplaats voor 2 auto’s en een goede en stabiele internetverbinding via KPN. In de woonkamer staat een digitale piano ter beschikking van muzikaal aangelegde gasten.

Wij maken u het leven makkelijker

We waren zelf jarenlang huurders, en we weten hoe lastig het is huishoudelijke benodigdheden mee op reis te moeten nemen. Verder bewonen wij zelf dit huis regelmatig en voelen er niets voor alle huishoudelijke benodigdheden telkens achter slot en grendel voor onze huurders te verbergen. Integendeel, we hebben besloten ze met u te delen.

In ons huis vindt u dan ook zout, peper, specerijen, olie, conserven, tabletjes voor de vaatwasser, vuilniszakken, toiletpapier, en soms zelfs een of andere goed gevulde fles – kortom, alles waardoor u zich er vanaf dag één thuis gaat voelen. Maak gerust gebruik van deze producten. De bedoeling is dat u de voorraden “als een goede huisvader” beheert en ze in dezelfde mate vernieuwt, zodat elke nieuwe huisbewoner zijn verblijf kan aanvatten zonder een hele voorraadkamer mee op reis te slepen of op de eerste dag te moeten inkopen. U zult het zelf wel zien: het werkt en maakt het leven voor iedereen makkelijker!

Niet-roker, huisdieren toegelaten (enkel op het gelijkvloers). Te huur per week in hoogseizoen, flexibele periodes buiten hoogseizoen. Prijzen tussen 160 EUR (weekend, laag seizoen) en 720 EUR (week, hoog seizoen).

Adres:
Fort Soleil 34


Contact:
Email: fortsoleil34@gmail.com
Telefoonnummer: 0032-484595489
Website: http://www.fortsoleil34.e-monsite.com/nl/
Openingstijden:
n/a
Prijs:
€160.00 – €720.00

Prijs toelichting:
Te huur per week in hoogseizoen, flexibele periodes buiten hoogseizoen. Prijzen tussen 160 EUR (weekend, laag seizoen) en 720 EUR (week, hoog seizoen).