Fletcher Landgoedhotel

Printen

Het hotel is centraal gelegen op het landgoed, zodat u op uw terras optimaal geniet van de rust en het natuurschoon om u heen. Het hotel telt 43 modern ingerichte kamers. De kamers zijn, naast heerlijke bedden, voorzien van een eigen ligbad en/of douche, toilet, flatscreen televisie, kluisje, Nespresso apparaat en telefoon. De receptie en hotelkamers liggen stijlvol aangebouwd achter de fraai behouden voorgevel van de Orangerie, waar u in stijl kunt ontbijten, borrelen of dineren.

Verder kunt u gebruikmaken van de twee jeu de boules-banen en ligstoelen. Onze regio mag immers rekenen op de meeste zonne-uren per jaar. Het landgoed is slechts enkele fiets- of autominuten verwijderd van de levendige badplaats Renesse en er zijn talloze mogelijkheden voor een dagje uit in de directe omgeving.

Om de ontspannen sfeer voor al onze gasten te garanderen, zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Kinderfaciliteiten zijn aanwezig, echter beperkt. In onze hotelkamers is roken niet toegestaan. Zowel bij het landgoedhotel als het slot zijn gratis parkeerplaatsen.

Ontwaken in een oase van rust; als het ergens kan gebeuren…

Adres:
Stoofwekken 5


Contact:
Email: info@fletcherlandgoedhotelrenesse.nl
Telefoonnummer: 0111-461788
Website: http://www.fletcherlandgoedhotelrenesse.nl
Openingstijden:
Alle dagen van het jaar open!
Prijs:
€99.00 – €199.00

Prijs toelichting:
Overnachting inclusief ontbijt